Lansare Proiect O21 la Orgatec, Koln

Lansare Proiect O21 la Orgatec, Koln

În cadrul ORGATEC, cel mai important târg european dedicat spaţiilor pentru birouri, GreenForest va lansa proiectul Office Twenty One (O21).

Proiectul O21 constă în patru linii de produse din categoria premium, având la bază design-ul de produs TAKTILL BUREAU, materiale din segmentul high end (furnirul, placajul, laminate Fenix, elemente metalice) şi calitatea fabricaţiei GreenForest.

Linia de produse TRES are blaturi din MDF laminate cu Fenix în culorile alb sau negru, picioare din lemn natur stejar şi elemente metalice vopsite. Gama TRES este compusă din o masă pentru birou cu dimensiuni de 180 x 80 x 75 H cm pe care o vom avea expusă în cadrul Orgatec, o masă de meeting cu dimensiuni de 210 x 100 x 75 H cm şi o altă  masă cu dimensiuni 240 x 120 x 75 H cm pe care, de asemenea, o vom avea expusă la târg. Produsele TRES sunt asimilate în portofoliul GreenForest.

ROTOLA este o linie de produse destinată spaţiilor de lucru flexibile. Are în componenţa sa două mese mobile, pe rotile.  Prima masă are o structură metalică, blat MDF laminat cu Fenix şi este disponibilă la dimensiunea 120 x 120 x 74 H cm. Cea de-a doua masă mobilă  are design şi materiale similare cu prima, însă înălţimea sa este de 110 cm.

Linia ARC are în componenţă două produse expuse, o masă de birou cu design unic şi o banchetă dezvoltată în aceaşi linie. Produsul este definit de furnirul stejar de culoare neagră completat de o structură metalică unică.

Masa de tip „sharedesk” pentru două persoane, cu perete separator, este interpretarea O21 a noii colecții RECON de la GreenForest. Versiunea O21 a acestei linii include un blat şi un perete separator din placaj furniruit stejar şi un set de accesorii special, marca O21.

Proiect O21 la Orgatec

Pentru o experienţă completă a produselor vă aşteptăm la Orgatec, în Koln, eveniment ce va avea loc în perioada 25-29 octombrie sau puteţi să ne vizitaţi la showroom-ul GreenForest din Timişoara.

Logo Orgatec

Koln/Kologne

25-29.10.2022

 GreenForest – Pavilion 7, Stand E-040