Termeni și condiții

1. Datele de identificare ale comerciantului

GREENFOREST SRL cu sediul in Timisoara, Bd.Simion Barnutiu nr. 28, judetul Timis, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Timis sub nr. J35/4800/1992, C.U.I. 2804850 -atribut fiscal RO, avand cont bancar nr. RO53 CITI 0000 0007 0652 2018 deschis la Citibank Timisoara, telefon 0256-226621, fax 0256-490284, email: office@greenforest.ro ,

2. Modalitati de achizitionare a produselor. Comanda

Puteti comanda produsele noastre fie online (adaugand produsele dorite in cos si urmand pasii de finalizare a comenzii), fie prin asistenta telefonica (apelati numarul cu tarif normal afisat pe prima pagina a site-ului).
Mentionam faptul ca la plasarea comenzii online, aceasta va fi considerata finalizata dupa ce veti primi confirmarea telefonica sau prin e-mail de la unul dintre operatorii nostri.

3. Pretul produselor. Modalitati de plata

Toate preturile produselor sunt in euro, nu includ TVA-ul si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in euro. Preturile afisate nu contin taxa de transport. Va rugam cititi capitolul 4. Informatii despre livrare pentru detalii privind costurile de transport.
La produsele care au deja reduceri nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.
GREENFOREST SRL va depune toate eforturile pentru ca preturile indicate in sectiunea comenzi online sa fie corecte. Cu toate acestea, este posibil sa apara si erori. In cazul in care GREENFOREST SRL descopera o eroare legata de pretul unui/unor produs/e comandate deja de catre cumparator, acesta va fi informat cat mai curand posibil despre eroarea produsa. In aceste situatii, cumparatorul va avea optiunea fie de a reconfirma comanda la pretul corect, fie de a anula comanda.
In cazul in care cumparatorul decide anularea comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale produselor, insa anterior acestui moment a achitat deja contravaloarea produselor comandate, GREENFOREST SRL va oferi o rambursare completa in cel mai scurt termen (dar nu mai mult de paisprezece (14) zile calendaristice de la anulare).
In masura in care GREENFOREST SRL nu a informat cumparatorul cu privire la preturile eronate, potrivit prevederilor din prezenta sectiune, si a confirmat comanda, contractul valabil incheiat va fi in mod corespunzator executat si produsele vor fi livrate in conformitate cu conditiile de livrare.
Platile se pot face prin:

numerar in lei, la livrarea produselor (doar pentru valori mai mici de 5.000 lei);

  • numerar in lei, la livrarea produselor (doar pentru valori mai mici de 5.000 lei);

  • ordin de plata in lei, inaintea livrarii produselor, in contul mentionat pe factura proforma.

4. Informatii despre livrare

Produsele comandate vor fi livrate prin curier sau pot fi ridicate de la unul dintre showroom-urile GREENFOREST SRL din Timisoara, Bucuresti sau Cluj, avand urmatoarele adrese:

TIMISOARA 300133, Romania, Bd.Simion Barnutiu nr.28
Tel/Fax: 0040 256 490284; 0040 256 226621
email: office@greenforest.ro

BUCURESTI 011469, Romania, Galeria World Trade Center, parter, sp. 0.26, Pta Montreal nr.10
Tel: 0040 21 2306060; Fax: 0040 31 8054123
email: bucuresti@greenforest.ro

CLUJ NAPOCA 400237, Romania, Str. Septimiu Muresan nr. 5-7
Tel/Fax: 0040 364 737182
email: cluj@greenforest.ro

In cazul livrarii prin curier, taxa de transport la domiciliu se va adauga in plus la valoarea totala a comenzii. Taxa de transport se poate modifica in functie de continutul comenzii si de locul de livrare. Valoarea afisata a taxei de transport este valabila doar pentru comenzile cu livrare in localitatile unde exista punct de lucru al curierului! Pentru livrarile in localitati fara acoperire, costul final al transportului va fi comunicat de catre personalul nostru. Curierul va anunta telefonic ziua si ora livrarii. Curierul nu este angajat GREENFOREST SRL si nu are dreptul sa desigileze coletul.
Produsele se livreaza neasamblate, in ambalaj impreuna cu factura si certificatul de garantie. In interiorul ambalajului se gasesc instructiunile de asamblare. Factura este documentul pe baza caruia se acorda garantia.
In cazul ridicarii produselor din locatiile GREENFOREST SRL nu se mai aplica taxa de livrare.
Termenul de livrare maxim este de 6 saptamani, in functie de tipul produsului. Produsele la care exista marcajul “stoc” pot fi livrate in 3 zile lucratoare de la incheierea contractului (confirmarea telefonica a comenzii). Termenul de livrare se confirma odata cu confirmarea comenzii.

5. Dreptul de retragere

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea unui produs achizitionat prin Magazinul online GREENFOREST, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului (data chitantei primita de la firma de curierat / data trimiterii coletului catre GREENFOREST SRL). Cumparatorul va suporta costul legat de returnarea produselor. Cumparatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa informeze GREENFOREST SRL cu privire la decizia sa de returnare, prin completarea si trimiterea formularului de retragere ce se regaseste aici;
IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).
Returnarea produselor se face la adresa: TIMISOARA, BD.SIMION BARNUTIU NR. 28, COD POSTAL 300133, JUDETUL TIMIS. In cazul in care returnati produsele, in vederea restituirii contravalorii lor acestea vor fi insotite de urmatoarele documente: formularul de retragere completat, copie carte de identitate, factura si chitanta original, sau de copii ale acestor documente. Produsele vor fi returnate in starea lor originala si in ambalajul original. Produsele trebuie sa fie protejate pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul GREENFOREST SRL. Cumparatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului returnat, in caz contrar GREENFOREST SRL nu va restitui contravaloarea produsului in cauza. Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre GREENFOREST SRL, in baza O.U.G.34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului, GREENFOREST SRL nu isi asuma nici o responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Rambursarea se amana pana la data la returnarii integrale a produselor.
Personalul GREENFOREST SRL nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.

6. Garantii

GREENFOREST SRL respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de garantie se gasesc in Certificatul de garantie care insoteste produsul. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de Cumparator de la GREENFOREST SRL. Produsele beneficiaza de garantie conform prevederilor Legii 449/2003 sau, daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie, se aplica termenul mai lung.

7. Politica de confidentialitate. Prelucrarea datelor cu caracter personal

GREENFOREST SRL respecta regulamentele si legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a directivei 95/46/CE, GREENFOREST SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: livrarea produselor comandate online si comunicarea de informatii despre site si produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, societati bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct.
Conform Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de informare si acces la date cu caracter personal, dreptul la rectificarea si la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea refuzul dvs. de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.
Daca doriti sa actualizati, sa modificati sau sa stergeti datele cu caracter personal pe care le detinem sau daca aveti ingrijorari cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, va rugam sa ne notificati utilizand formularul nostru de contact, adresa noastra de email office@greenforest.ro sau sa ne trimiteti o solicitare scrisa, datata si semnata prin sau prin posta pe adresa GREENFOREST SRL, B-dul Simion Barnutiu 28, cod postal 300133 Timisoara.

8. Protectia contului

Daca folositi site-urile proprietate GREENFOREST SRL, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces.
Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe site-urile GREENFOREST SRL.

9. Forta majora si cazul fortuit

GREENFOREST SRL nu este raspunzatoare de neexecutarea la termen si/sau de executarea necorespunzatoare a oricarei obligatii care ii revine, daca aceasta a fost cauzata de forta majora sau de caz fortuit. Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre GREENFOREST SRL.

10. Alte informatii despre comenzile online

Va rugam sa aveti in vedere ca achizitionarea produselor pe internet ofera o experienta diferita de cea din magazin. In special, trebuie sa stiti ca:
– culorile Produselor, astfel cum sunt prezentate pe pagina web, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, setarile monitorului dumneavoastra;
– dimensiunile si forma Produselor pot fi diferite in realitate fata de imaginile in care apar pe pagina web, insa GREENFOREST SRL furnizeaza informatii complete privind dimensiunile Produselor in descrierile prezentate pentru fiecare Produs in parte. De aceea, va rugam sa aveti in vedere ca este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati ca marimea reala a fiecarui Produs sa corespunda scopului pentru care ati achizitionat respectivul Produs;
– fotografiile si imaginile de pe pagina web pot avea doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exacta a Produsului si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare a Produsului;
– produsele vor fi livrate numai in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca GREENFOREST SRL sa nu poata livra Comanda. De asemenea, GREENFOREST SRL isi rezerva dreptul de a retrage orice Produs de la vanzare, in orice moment. In asemenea situatii, singura responsabilitate a GREENFOREST SRL fata de dumneavoastra este rambursarea integrala a sumelor platite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare;

11. Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul si materialele publicate pe site-urile GREENFOREST SRL sunt in proprietatea GREENFOREST SRL. Folosirea, fara acordul expres al GREENFOREST SRL, a oricarui material publicat pe acest site web, se pedepseste conform legii.
Prevederile din prezenta sectiune, precum si dispozitiile aplicabile din Politica de confidentialitate, nu va impiedica sa utilizati acest site web pentru a inregistra o Comanda online si a copia/utiliza/printa detaliile acesteia sau ale Contractului.

12. Administratorul si proprietarul site-ului

Site-ul pe care va aflati este proprietatea GREENFOREST SRL si este administrat de catre GREENFOREST SRL pe baza legislatiei de pe teritoriul Romaniei.

Let's Stay
In Touch

CONTACT US:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro