Votează comment-ul preferat si alege câștigătorul biroului

Votează comment-ul preferat si alege câștigătorul biroului

Voteaza acum!

Pentru a desemna câștigătorul concursului “fii creativ și câștigă un birou” vă invităm să apreciați cu like pe facebook comment-urile preferate făcute de participanți la concurs și redistribuite astăzi 8 iulie de către GreenForest.

In scopul desemnării câștigătorului am redistribuit pe facebook fiecare birou prezentat pe parcursul celor 6 săptămâni ale campaniei și am repostat la fiecare din cele 6 birouri comment-urile relevante făcute de participanți.

Câștigătorul va fi autorul comment-ului cu cele mai multe like-uri primite pe facebook în perioada 8 – 14 iulie  la repostările făcute astăzi 8 iulie de către GreenForest. Premiu este un singur birou pentru toată campania de șase săptămâni. Biroul acordat ca premiu va fi modelul la care se referă comment-ul câștigător.

Am ales această variantă de postare și selecție pentru a centraliza într-un singur loc comment-urile făcute în rețele diverse, pe de o parte, iar pe de altă parte, pentru a face aprecierile mai obiective, ele nefiind însoțite de numele autorului.

Câștigătorii premiilor campaniei verii 2014 de la GreenForest, “fii creativ și câștigă un birou”, “fii activ și câștigă un scaun” și “ești client, dă-ne un feedback și câștigi un scaun” vor fi anunțați marți 15 iulie.

Voteaza Greenforest