RECON – gamă nouă de mobilier office

Ultimile Articole

Outdoor Office Day Urban Link 15

Competiția Urban Link 15′ – ediţia 2024

Anul acesta se va desfășura cea de a IV-a ediție a concursului Urban Link15’. Inițiat de Societatea ErgoWork și cofinanțat de GreenForest, acest concurs oferă studenților pasionați de arhitectură, design [...]
spatiul de lucru

Spațiul de lucru flexibil în era modernă

În ultimii ani, spațiul de lucru flexibil este unul dintre conceptele care a cunoscut o creștere semnificativă în lumea afacerilor, marcând astfel o schimbare esențială a modului în care ne [...]
pexels fauxels 3184418

Wellbeing la birou

Starea de bine sau wellbeing-ul la birou este un aspect crucial al culturii moderne la locul de muncă. Acesta implică crearea unui mediu care promovează satisfacția şi sănătatea fizică, mentală [...]

RECON – gamă nouă de mobilier office

recon

Toamna aduce vești bune, lansăm o nouă gamă de mobilier pentru birou! Mesele de meeting și birourile din gama RECON adaugă valoare prin designul simplu și elegant, prin calitatea materialelor și a execuției produselor, precum și prin confortul pe care acestea îl oferă. Produsele din această gamă vin cu un plus de flexibilitate și funcționalitate datorită multiplelor dimensiuni la care sunt disponibile.

Dacă doriți să adăugați un look modern oricărui tip de spațiu office, fie că vorbim despre cel de la locul de muncă, fie că vorbim despre amenajările home office, RECON este soluția cea mai potrivită.

Gama RECON cuprinde atât mese de meeting, birouri individuale, cât şi sharedesk-uri

Atât birourile individuale, sharedesk-urile, cât şi mesele de meeting au locul şi importanța lor într-o amenajare de spațiu office. Din acest motiv, întreaga gamă Recon a fost special gândită să vină în sprijinul companiilor cu articole estetice, durabile şi de dimensiuni variate care să se potrivească mai multor nevoi şi categorii de spații.

Birouri individuale

Unele persoane au nevoie de un spațiu de lucru individual pentru a se putea concentra fără distrageri asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit în timpul zilei. Totodată, există medii profesionale în care au loc discuții sensibile şi în care confidențialitatea este crucială. În aceste cazuri, recomandarea GreenForest o reprezintă birourile individuale Recon, care pot varia ca dimensiune între 140 şi 180 cm lungime.

Sharedesk-uri

Angajații care nu au nevoie de un birou dedicat pot folosi sharedesk-uri, în funcție de necesități. Un avantaj important pe care îl aduc sharedesk-urile îl reprezintă impactul asupra mediului. Aceste soluții de mobilier office pot reduce amprenta totală de carbon a unei organizații, reducând la minimum cantitatea de spațiu de birou necesară. Noua noastră gamă de mobilier lansată cuprinde sharedesk-uri cu două, patru sau șase posturi de lucru, variind în lungime între 140 și 480 cm. Pentru aceste tipuri de birouri, la fel ca pentru cele individuale prezentate mai sus, avem disponibile o mulțime de accesorii: capace de trecere și învelitoare pentru cabluri, suport pentru rechizite, măști frontale etc. În plus, pentru sharedesk-uri avem disponibilă și opțiunea de personalizare cu pereți separatori.

Mese de meeting

Mesele de meeting sunt esențiale în mediile de afaceri și profesionale din mai multe motive. Comunicarea dintre membrii unei echipe este facilitată de acest tip de mese, permițându-le să discute și să aprofundeze chestiuni importante, să ia decizii sau să clarifice îndoieli. Din punct de vedere al colaborării, mesele de întâlnire oferă un mediu structurat în care membrii echipei se pot aduna, pot împărtăși idei și pot colabora la proiecte. Întâlnirile față în față sunt adesea mai productive și mai favorabile pentru brainstorming decât interacțiunile virtuale. Un spațiu de întâlnire bine conceput și profesionist poate lăsa o impresie pozitivă clienților și poate îmbunătăți relațiile de afaceri. Mesele de meeting Recon sunt disponibile în diverse dimensiuni, de la 140 la 460 cm lungime.

Pentru detalii despre dimensiuni, culori și accesorii disponibile puteți consulta: Broșura gama RECON.

Let's Stay
In Touch

CONTACT US:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro