RECON – gamă nouă de mobilier office

RECON – gamă nouă de mobilier office

Toamna aduce vești bune, lansăm o nouă gamă de mobilier pentru birou! Mesele de meeting și birourile din gama RECON adaugă valoare prin designul simplu și elegant, prin calitatea materialelor și a execuției produselor, precum și prin confortul pe care acestea îl oferă. Produsele din această gamă vin cu un plus de flexibilitate și funcționalitate datorită multiplelor dimensiuni la care sunt disponibile.

Dacă doriți să adăugați un look modern oricărui tip de spațiu office, fie că vorbim despre cel de la locul de muncă, fie că vorbim despre amenajările home office, RECON este soluția cea mai potrivită.

recon

                                                                                              Sharedesk-uri gama Recon și etajere gama Fill

 

GreenForest birou individual

                                                                                           Birou individual Recon potrivit și pentru amenajari home office

Gama RECON cuprinde atât mese de meeting, birouri individuale, cât şi sharedesk-uri

Atât birourile individuale, sharedesk-urile, cât şi mesele de meeting au locul şi importanţa lor într-o amenajare de spaţiu office. Din acest motiv, întreaga gamă Recon a fost special gândită să vină în sprijinul companiilor cu articole estetice, durabile şi de dimensiuni variate care să se potrivească mai multor nevoi şi categorii de spaţii.

Birouri individuale

Unele persoane au nevoie de un spațiu de lucru individual pentru a se putea concentra fără distrageri asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit în timpul zilei. Totodată, există medii profesionale în care au loc discuţii sensibile şi în care confidențialitatea este crucială. În aceste cazuri, recomandarea GreenForest o reprezintă birourile individuale Recon, care pot varia ca dimensiune între 140 şi 180 cm lungime.

Birou individual Recon

                                                              Birou individual Recon

 

Sharedesk-uri

Angajații care nu au nevoie de un birou dedicat pot folosi sharedesk-uri, în funcție de necesități. Un avantaj important pe care îl aduc sharedesk-urile îl reprezintă impactul asupra mediului. Aceste soluții de mobilier office pot reduce amprenta totală de carbon a unei organizații, reducând la minimum cantitatea de spațiu de birou necesară. Noua noastră gamă de mobilier lansată cuprinde sharedesk-uri cu două, patru sau șase posturi de lucru, variind în lungime între 140 și 480 cm. Pentru aceste tipuri de birouri, la fel ca pentru cele individuale prezentate mai sus, avem disponibile o mulțime de accesorii: capace de trecere și învelitoare pentru cabluri, suport pentru rechizite, măști frontale etc. În plus, pentru sharedesk-uri avem disponibilă și opțiunea de personalizare cu pereți separatori.

recon sharedesk 280

                                                      Sharedesk Recon

 

Mese de meeting

Mesele de meeting sunt esențiale în mediile de afaceri și profesionale din mai multe motive. Comunicarea dintre membrii unei echipe este facilitată de acest tip de mese, permițându-le să discute și să aprofundeze chestiuni importante, să ia decizii sau să clarifice îndoieli. Din punct de vedere al colaborării, mesele de întâlnire oferă un mediu structurat în care membrii echipei se pot aduna, pot împărtăși idei și pot colabora la proiecte. Întâlnirile față în față sunt adesea mai productive și mai favorabile pentru brainstorming decât interacțiunile virtuale. Un spațiu de întâlnire bine conceput și profesionist poate lăsa o impresie pozitivă clienților și poate îmbunătăți relațiile de afaceri. Mesele de meeting Recon sunt disponibile în diverse dimensiuni, de la 140 la 460 cm lungime.

greenforest meeting 400

                                                     Masă de meeting Recon

 

Pentru detalii despre dimensiuni, culori și accesorii disponibile puteți consulta: Broșura gama RECON.