Purificator de aer – de ce este important să-l ai?

Ultimile Articole

Outdoor Office Day Urban Link 15

Competiția Urban Link 15′ – ediţia 2024

Anul acesta se va desfășura cea de a IV-a ediție a concursului Urban Link15’. Inițiat de Societatea ErgoWork și cofinanțat de GreenForest, acest concurs oferă studenților pasionați de arhitectură, design [...]
spatiul de lucru

Spațiul de lucru flexibil în era modernă

În ultimii ani, spațiul de lucru flexibil este unul dintre conceptele care a cunoscut o creștere semnificativă în lumea afacerilor, marcând astfel o schimbare esențială a modului în care ne [...]
pexels fauxels 3184418

Wellbeing la birou

Starea de bine sau wellbeing-ul la birou este un aspect crucial al culturii moderne la locul de muncă. Acesta implică crearea unui mediu care promovează satisfacția şi sănătatea fizică, mentală [...]

Purificator de aer – de ce este important să-l ai?

air purifier

Calitatea aerului din spațiile închise este foarte importantă. Multe persoane consideră că dacă îşi petrec cea mai mare parte a timpului în interior scapă de poluarea din oraşe. Din nefericire nu este aşa deoarece toate produsele de curățenie, odorizantele de interior, lumânările parfumate, procesul de gătire, fumatul şi tot praful care se adună într-o încăpere sunt poluatori.

Purificatoarele de aer sunt dispozitive care au fost concepute pentru a limita riscurile pentru sănătate asociate cu respirația aerului contaminat. Practic, un purificator absoarbe aerul din încăpere, îl trece prin anumite filtre care înlătură particule precum praful, polenul, bacteriile, iar apoi eliberează înapoi aerul curat şi nepoluat.

Capture 1

                 

Oferta GreenForest

În această perioadă de încărcătură virală, purificatoarele de aer de la partenerul nostru Fellowes întregesc oferta noastră destinată spațiilor pentru birouri.

Purificator de aer Aeramax PRO AM II

Purificator de aer Fellowes

Acest tip de purificator este perfect pentru spații comune mici cum ar fi toaletele, sălile de examen și birourile.

Dispune de un sistem de filtrare în 4 etape pentru rezolvarea problemelor comune de calitate a aerului din interior.

Filtrul HEPA captează 99,97% dintre contaminanții din aer, inclusiv viruși și alergeni.

Filtrul de cărbune activ reduce mirosurile și COV(compuşii organici volatili).

Curăță aerul în spații de 15 – 25 m².

 

 

Purificator de aer Aeramax PRO AM III PureView

Purificator de aer Aeramax PRO AM III PureView

Acest tip de purificator are inclusă Tehnologia EnviroSmart 2.0 cu senzor dublu laser care detectează automat calitatea aerului și ajustează performanțele aparatului în funcție de acesta.

Oferă 3-5 schimburi de aer pe oră (ACH) în spații comune de 30-65 m².

Ecranul PureView afișează date despre calitatea aerului în timp real, procentul de particule capturate și starea în timp real a calității aerului din încăpere.

Procesul de filtrare în 4 etape cu filtrul H13 True HEPA îndepărtează cel puțin 99,95% dintre particulele de până la 0,1 microni, inclusiv alergenii precum polenul.

Motorul puternic este construit pentru o funcționare continuă, de lungă durată și silențioasă.

Este recomandat pentru săli de clasă, birouri şi săli de sedințe de dimensiuni medii, zone de aşteptare, cabinete medicale şi toalete publice, oferind ocupanților posibilitatea de a respira aer curat, lipsit de contaminanți.

Purificator de aer AeraMax Pro AM IV PC Air Purifier

Purificator de aer Fellowes AeraMax Pro AM 4

Tehnologia EnviroSmart 2.0 cu senzor dublu laser detectează automat calitatea aerului și ajustează performanțele aparatului în funcție de acesta.

Oferă 3-5 schimburi de aer pe oră (ACH) în spații comune şi este proiectat pentru pentru încăperi de 65-130m².

Unitatea are un display care arată în orice moment ce se întâmplă. Se poate vedea foarte clar cantitatea de particule care este purificată.

Procesul de filtrare în 4 etape cu filtrul H13 True HEPA îndepărtează cel puțin 99,97% dintre particulele de până la 0,1 microni, inclusiv alergenii precum polenul.

Motorul puternic este construit pentru o funcționare continuă, de lungă durată și silențioasă.

Este recomandat pentru săli de clasă, birouri şi săli de sedințe de dimensiuni medii, zone de aşteptare, cabinete medicale şi toalete publice, oferind ocupanților posibilitatea de a respira aer curat, lipsit de contaminanți.

Important de reținut

Inițialele HEPA vin de la High Efficiency Particulate Arrestance care se referă la certificarea filtrului de particule. Filtrele care nu rețin minim 99,7% dintre particulele mai mari de 0,03 microni purtate de aerul care intră în aparat, nu primesc certificare HEPA.

Pentru a garanta o utilizare optimă, filtrele cu cărbune AeraMax DX trebuie înlocuite la fiecare aproximativ 3 luni, iar filtrul HEPA în medie o dată pe an. Atunci când luați în calcul achiziționarea unui purificator de aer tineți cont şi de costurile de întreținere ale acestuia.

Cum funcționează filtrele purificatoarelor Fellowes:

  • Pre-filtrul reține particulele mai mari;
  • Filtrul de cărbune absoarbe mirosurile şi vaporii chimici;
  • Filtrul HEPA are o eficiență de 99,97% în cazul particulelor de 0,03 microni. Filtrează particule de până la 0,01 microni, inclusiv virusuri, germeni şi bacterii;
  • Tratamentul anti-microbian UltraFresh împiedică proliefarea mucegaiurilor şi bacteriilor pe filtre;
  • Ionizatorul Bipolar Plasma True creează un câmp ionizat la finalul procesului de filtrare pentru a elimina eventualele particule suspendate (dezactivabil), garantând o eficiență optimă a purificării.

De ce să ai încredere în sistemul AeraMax Professional?

Respiri mai uşor deoarece 99,97% dintre microbii, alergenii și particulele periculoase sunt eliminate lăsând aerul curat și o casă mai sănătoasă.

Creşte productivitatea pentru că o calitate mai bună a aerului îmbunătățește randamentul, concentrarea și capacitatea de efort intelectual și poate reduce absenteismul cauzat de îmbolnăviri.

Se îmbunătățeşte climatul în companii deoarece aerul curat, fără substanțe poluante și mirosuri, dovedește atenție și grijă pentru starea de bine a clienților și angajaților.

Un studiu de Dinamică Computațională a Fluidelor demonstrează că sistemul AeraMax Professional este capabil să amelioreze calitatea aerului, eliminând contaminanții din aer.

Testele efectuate în 2015 în laboratoare independente demonstrează că AeraMax Professional captează 99,9% din virusurile gripale transmise pe cale aeriană.

Aer sănătos, spații sănătoase, angajați sănătoşi!

Let's Stay
In Touch

CONTACT US:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro