Outdoor Office Day 2024: Un eveniment reușit în Iulius Gardens, Timișoara

Ultimile Articole

Outdoor Office Day Urban Link 15

Competiția Urban Link 15′ – ediţia 2024

Anul acesta se va desfășura cea de a IV-a ediție a concursului Urban Link15’. Inițiat de Societatea ErgoWork și cofinanțat de GreenForest, acest concurs oferă studenților pasionați de arhitectură, design…
spatiul de lucru

Spațiul de lucru flexibil în era modernă

În ultimii ani, spațiul de lucru flexibil este unul dintre conceptele care a cunoscut o creștere semnificativă în lumea afacerilor, marcând astfel o schimbare esențială a modului în care ne…

Outdoor Office Day 2024: Un eveniment reușit în Iulius Gardens, Timișoara

Outdoor Office Day

În data de 19 iunie, Iulius Gardens din Iulius Town, Timișoara, a găzduit cea de-a 6-a ediție a evenimentului internațional Outdoor Office Day. Acesta a fost un eveniment remarcabil, organizat de Societatea Ergowork, la inițiativa Nature’s Desk Amsterdam și sponsorizat de GreenForest. Evenimentul a demonstrat încă o dată puterea și beneficiile lucrului în aer liber, atrăgând o comunitate diversă de participanți și companii dornice să îmbrățișeze un stil de viață mai sănătos și mai conectat cu natura.

Atmosferă Vibrantă și Participare Entuziastă

De la primele ore ale dimineții, atmosfera în Iulius Gardens a fost una vibrantă, cu sute de participanți care au sosit să se bucure de o zi de lucru diferită, în mijlocul naturii urbane. Participanții au avut ocazia să experimenteze avantajele lucrului în aer liber și să participe la diverse activități creative și recreative.

Activități și Ateliere Artistice

Printre cele mai apreciate momente ale zilei au fost atelierele susținute de studenții de la Facultatea de Arte și Design din Timișoara. Cinci secții – Design, Textile, Conservare, Pictură și Ceramică – au adus o explozie de creativitate în Iulius Gardens. Lucrările realizate de acești tineri artiști au încântat participanții, oferindu-le ocazia să interacționeze direct cu creatorii și să înțeleagă mai bine procesul lor artistic.

Expoziții și Proiecte Urbanistice

În spațiul de coworking, artistul plastic Tajo a continuat și a expus seria lucrărilor începute în anul 2022 la Outdoor Office Day, o serie care a adus un plus de inspirație și culoare evenimentului.

Iulius TM Outdoor Office Day 19.06.24 69

Foto credit: Iulius Mall Timisoara                                                                                                                                                                                                     Artist plastic: Tajo

Totodată, prezentarea celor 40 de proiecte participante la Concursul Urban Link 15′ a fost un punct central al zilei, evidențiind inovația și viziunea urbanistică a participanților. Discuțiile și interacțiunile generate de aceste proiecte au fost deosebit de productive și au încurajat schimbul de idei.

Sesiune de Yoga și Relaxare

Un alt moment deosebit al zilei a fost sesiunea de yoga susținută de Manuela Anghelescu. Aceasta a oferit participanților o oportunitate de a se relaxa și de a se reconecta cu ei înșiși, într-un cadru natural. Practicarea yoga în aer liber a subliniat beneficiile unei astfel de activități pentru bunăstarea fizică și mentală.

manu 2

Foto credit: Iulius Mall Timisoara

Decernarea Diplomelor și Discuții Inspiratoare

La ora 14:00, decernarea diplomelor a marcat un moment special pentru participanții la ateliere și concursuri. Discuțiile care au urmat au fost o sursă de inspirație și reflecție asupra tematicii “Munca în viața cotidiană la orizontul anului 2040”. Aceste conversații au subliniat importanța adaptării și inovației în contextul evoluției mediului de lucru.

Outdoor office Day

Participare Corporativă și Impact

Un aspect remarcabil al acestei ediții a fost participarea numeroasă a firmelor care au îmbrățișat conceptul de Outdoor Office Day. Prezența lor a subliniat interesul crescând pentru soluții de lucru mai sănătoase și mai flexibile, care promovează bunăstarea angajaților și productivitatea.

Foto credit: Iulius Mall Timisoara

Outdoor Office Day, Inițiativă de Succes

Feedback-ul pozitiv al participanților a evidențiat numeroasele beneficii ale lucrului în aer liber, inclusiv îmbunătățirea stării de spirit, creșterea creativității și a productivității, precum și reducerea stresului. Recomandările Nature Desks pentru lucrul în aer liber s-au dovedit extrem de utile, mulți participanți exprimându-și intenția de a integra aceste practici în rutina lor zilnică.

Cea de-a 6-a ediție a Outdoor Office Day nu doar că a oferit o zi de muncă plăcută și productivă în aer liber, dar a și creat o comunitate puternică de susținători ai unui stil de viață sănătos și activ. Mulțumim tuturor participanților, sponsorilor și organizatorilor pentru contribuția lor la reușita acestui eveniment minunat. Ne vedem la următoarea ediție!

 

Let's Stay
In Touch

CONTACT US:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro