O nouă campanie Buy Back GreenForest

O nouă campanie Buy Back GreenForest

La început de an GreenForest, producator de mobilier de birou, lansează o nouă campanie de buy back în sprijinul îmbunătăţirii performanţelor muncii şi a sănătăţii.

Astfel, produsul care face obiectul campaniei este scaunul TrendStar 20, un scaun cu mecanism syincro care permite şederea dinamică a utilizatorului pe scaun şi o distribuţie căt mai bună a greutăţii pe suprafaţa de contact a scaunului. Distribuţia greutăţii este facilitată şi de braţele cu suprafaţă de contact soft ajustabile în înălţime precum şi de forma ergonomică a şezutului şi spătarului.

Prin mecanismul syncro zona lombară este susţinută în permanenţă indiferent de poziţia şi mişcarea făcută pe scaun. Pentru o şedere dinamică trebuie să vă lăsaţi spătarul liber (deblocat) şi să vă mişcaţi cât mai mult pe scaun în timpul lucrului. Un plus pentru sănatate îl reprezintă şi exerciţiile suplimenatre de mişcare pe care le puteţi face la birou.

Reducerea de care beneficiaţi în acest program de Buy Back este de 20%, iar scaunele preluate vor fi redistribuite gratuit în sfera ONG sau publică după o verificare şi eventuală revizie a lor. Campania este disponibila in toate culorile din gama de stofe “G” :

  • Tapițerie stofムpolyolefin 100%, rezistentムla 40.000 cicluri frecare (culori: G03, G04, G05, G07, G08, G09, G20, G21, G22, G23, G25, G26, G27, G28)

Greenforest buy back