MOVI by GreenForest – experienţa adaptării postului de lucru

MOVI by GreenForest – experienţa adaptării postului de lucru

Postura neutră – naturală, alături de şederea dinamică la birou, sunt elementele esenţiale ale ergonomiei postului de lucru MOVI, dezvoltat de GreenForest.

Din acest motiv, pentru o poziţie sănătoasă la birou, cu spor la lucru, ajustarea înălţimii biroului este hotărâtoare. Chiar dacă avem un scaun cu ergonomie foarte bună, în momentul în care înălţimea blatului de lucru nu este potrivită, postura de lucru este inadecvată.

Mobilier de birou - Movi by GreenForest

Potrivit estimărilor, în Germania peste 70% din birouri sunt reglabile pentru lucrul pe scaun, adică birou reglabil de tip sit – sit (este altceva faţă de sit – stand), iar în ţările nordice peste 90% din birouri sunt de tip sit – sit.

MOVI este de asemenea biroul care se adaptează stilului şi stării personale prin varietatea cromatică oferită.

Urmăriţi diversitatea tipurilor de produse şi caracteristicile specifice navigând în secţiunea de produse: mobilier de birou reglabil şi mese cu picioare ajustabile.

Activităţile de birou fiind caracterizate de un efort static predominant este bine ca pentru ele să se creeze condiţii pentru alternarea muncii în poziţie aşezat cu cea în picioare. Denumirea consacrată a posturilor de lucru care permit lucrul alternativ pe scaun și în picioare este “sit-stand”. Produse sit-stand se regăsesc și în oferta producatorului de mobila de birou GreenForest (birouri reglabile).