MOVI by GreenForest – experiența adaptării postului de lucru

Ultimile Articole

Outdoor Office Day Urban Link 15

Competiția Urban Link 15′ – ediţia 2024

Anul acesta se va desfășura cea de a IV-a ediție a concursului Urban Link15’. Inițiat de Societatea ErgoWork și cofinanțat de GreenForest, acest concurs oferă studenților pasionați de arhitectură, design [...]
spatiul de lucru

Spațiul de lucru flexibil în era modernă

În ultimii ani, spațiul de lucru flexibil este unul dintre conceptele care a cunoscut o creștere semnificativă în lumea afacerilor, marcând astfel o schimbare esențială a modului în care ne [...]

MOVI by GreenForest – experiența adaptării postului de lucru

ANSAMBLU SITSTAND SESAT 7140

Postura neutră – naturală, alături de şederea dinamică la birou, sunt elementele esențiale ale ergonomiei postului de lucru MOVI, dezvoltat de GreenForest.

Din acest motiv, pentru o poziție sănătoasă la birou, cu spor la lucru, ajustarea înălțimii biroului este hotărâtoare. Chiar dacă avem un scaun cu ergonomie foarte bună, în momentul în care înălțimea blatului de lucru nu este potrivită, postura de lucru este inadecvată.

Mobilier de birou - Movi by GreenForest

Potrivit estimărilor, în Germania peste 70% din birouri sunt reglabile pentru lucrul pe scaun, adică birou reglabil de tip sit – sit (este altceva față de sit – stand), iar în țările nordice peste 90% din birouri sunt de tip sit – sit.

MOVI este de asemenea biroul care se adaptează stilului şi stării personale prin varietatea cromatică oferită.

Urmăriți diversitatea tipurilor de produse şi caracteristicile specifice navigând în secțiunea de produse: mobilier de birou reglabil şi mese cu picioare ajustabile.

Activitățile de birou fiind caracterizate de un efort static predominant este bine ca pentru ele să se creeze condiții pentru alternarea muncii în poziție aşezat cu cea în picioare. Denumirea consacrată a posturilor de lucru care permit lucrul alternativ pe scaun și în picioare este “sit-stand”. Produse sit-stand se regăsesc și în oferta producatorului de mobila de birou GreenForest (birouri reglabile).

Let's Stay
In Touch

CONTACT US:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro