La întâlnirea FM Club Timișoara din 28 mai

FM Club 28 mai

La întâlnirea FM Club Timișoara din 28 mai

În 28 mai am avut o nouă întâlnire a FM Club-ului Timișoara în spațiul colaborativ GreenForest. Întâlnirea a fost o nouă ocazie de dezvoltare a comunității profesioniștilor din sfera dezvoltării, proiectării, cercetării și administrării spațiilor de lucru.

Ne-am bucurat de prezentarea din sfera arhitecturii și a managementului strategic făcută de Alex Athanassoulas, CEO al Stirixis, Michael Kläsener, industrial designer, specialist ergonomie și workplace management la Sedus, Dan Cociorva, departament Facility Management Nokia, Emil Cristescu, dezvoltatorul campusului Nokia, Iulia Drăgoi, fizioterapeut și cercetător medicina muncii Iulia Drăgoi. Le mulțumim tuturor participanților arhitecți, designeri, practicieni Facility Management, dezvoltatori de spații, specialiști real estate, furnizori de servicii și produse FM, profesori și cercetători pentru participarea activă și implicarea în dezbaterea temelor de interes ridicate. Următoarea întâlnire FM Club o vom pregăti în Timișoara pentru luna octombrie 2019.

FM Club 28 mai

Share this post

Comment (1)

 • Avatar for Capotescu Sebastian
  Iulia Dragoi Reply

  Extraordinara sesiune de discutii si comunicari pe tema calitatii vietii la locul de munca!
  Felicitari initiatorilor proiect!
  Calitatea vietii la locul de munca incepe prin educatia celor care muncesc si a celor care ofera un loc de munca… ergonomia fiind o tema stiintific abordata de catre medicina muncii si fizioterapie care trebuie cunoscuta si promovata … toti avem dreptul de a munci in pozitii corecte ale spatelui pentru a preveni afectiunile vertebrale specifice mentinerii posturilor sedentare pe scaun. Cei care lucreaza pe scaun multe ore pe zi sunt victime ale stresului repetitiv la nivelul coloanei si soldurilor, cu atat mai mult cu cat scaunul nu poate oferi solutii de posturare ergonomica.
  Cred ca proiectul vostru merita atentie si trebuie urmat de catre toti cei din facility management pentru a asigura conditii sanatoase de munca. Solutiile moderne si ergonomice ale scaunelor prezentate sunt un pas spre sanatatea spinala a celor care lucreaza la birou.

  04/06/2019 at 08:58

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *