Iulius Outdoor Office Day

Iulius Outdoor Office Day

Mâine, 21 iunie, vom continua seria evenimentelor “Meaning and Fusion of Work” cu Iulius Outdoor Office Day.

În cadrul acestui eveniment invităm oamenii şi companiile care lucrează în United Business Center să iasă să lucreze pentru câteva ore în Iulius Gardens experimentând în acest fel beneficiile lucrului în aer liber.

În Iulius Garden va exista un spațiu amplu atât pentru happening-uri artistice, dezbateri, cât și pentru oricine dorește să se așeze pentru a lucra afară, ca opțiune individuală, indiferent dacă are sau nu, un loc de muncă în perimetrul Iulius Town. În zona deschisă publicului, Greenforest va amenaja un spaţiu în care îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să ni se alăture pentru lucru în aer liber.

Chiriașii clădirilor United Business Center care s-au înscris la acest eveniment vor avea spații proprii în care să își întâmpine angajații care aleg să lucreze de afară câteva ore.

Dacă dorți să fiți alături de noi și nu puteți fizic, vă punem la dispoziție un link unde ne puteți urmări: meet.google.com/duq-zjcp-apm

Munca, bunăstarea (well-being) şi natura urbană sunt strâns legate. #Outdoorofficeday este un eveniment internațional anual, inițiat în anul 2019 de către Nature Desks Amsterdam pentru a sublinia beneficiile lucrului în aer liber.

Recomandările Nature Desks pentru lucrul afară sunt:

 • Organizează întâlniri – ședințe sub formă de plimbare în aer liber #weeting
 • Descoperă cele mai verzi căi către biroul tău şi parcurge-le pe jos, cu bicicleta sau trotineta
 • Amplasează mese şi scaune afară pentru a lucra în aer liber
 • Înlocuiește un loc de parcare cu o terasă pentru lucrul afară
 • Ieși la o plimbare în timpul pauzei de masă
 • Organizează-ți propriul birou într-un parc, grădină sau pe o terasă, balcon
 • Înlocuiește pauza de cafea cu o scurtă plimbare
 • Invită-ți colegii într-o scurtă plimbare
 • Descoperă ”natura urbană” din vecinătatea (home) office-ului tău
 • Fă câteva dintre convorbirile telefonice în timpul unei plimbări

Outdoor Office Day este mai mult decât un eveniment, este implicare în comunitate. În intervalul 09.00 – 13.00 vom organiza în fostul centru de vaccinare o sesiune de donare de sânge împreună cu Centrul de Transfuzii Timișoara.

Iulius Outdoor Office Day

Programul evenimentului

Ora 8:00 – 13:00 – În cadrul Outdoor Office Day se poate face o faptă caritabilă, prin donarea de sânge, la fostul Centru de Vaccinare din Iulius Town (pe terasă, pe lângă Congress Hall).  Pentru cine dorește să doneze, vă rugăm să completați următorul formular: https://forms.gle/qTLSMP3ttUkYQvgw9

Ora 10:00 – 16:00

 • Vor fi prezenţi stundeţii de la Arte şi Design (6 secţii – textile, ceramică, modă, pictură, design şi restaurare pentru expuneri) şi happeninguri pe parcursul evenimentului – în foişorul muzical din spate, dar şi pe Lake Plaza.
 • Până la ora 16:00, angajații vor putea să lucreze în spațiile special amenajate de către compania angajatoare.
 • Pe Lake Plaza, se poate lucra în aer liber în spațiul dedicat de coworking.

Ora 16:00 – 17:00 – Pannel 1: Rolul spațiilor corporate și a activităților office outdoor în modul de lucru hybrid și viitorul muncii în general (Atos, Endava, Wisma, Ioana Biris). Moderator Alexandra Mălăieş.

17:00 – 17:10 – Pauză

17:10 – 18:50 – Pannel 2: Sensul și fuziunea muncii, dezbatere interdisciplinară economică şi cultural – artistică, moderator Sebastian Capotescu.

Ora 19:00 – 20:00 – Întâlnire N’autori cu cititorii în aer liber.

Program initiated by ErgoWork Society, Politehnica University TimisoaraWest University TimisoaraIulius TownNature DesksFaber AssociationRomanian Workplace & Facility Management Association

Powered By ATOSENDAVAWAGNERGREENFOREST