International Outdoor Office Day

Ultimile Articole

Outdoor Office Day Urban Link 15

Competiția Urban Link 15′ ediţia 2024

Anul acesta se va desfășura cea de a IV-a ediție a concursului Urban Link15’. Inițiat de Societatea ErgoWork și finanțat de GreenForest, acest concurs oferă studenților pasionați de arhitectură, design [...]
spatiul de lucru

Spațiul de lucru flexibil în era modernă

În ultimii ani, spațiul de lucru flexibil este unul dintre conceptele care a cunoscut o creștere semnificativă în lumea afacerilor, marcând astfel o schimbare esențială a modului în care ne [...]
pexels fauxels 3184418

Wellbeing la birou

Starea de bine sau wellbeing-ul la birou este un aspect crucial al culturii moderne la locul de muncă. Acesta implică crearea unui mediu care promovează satisfacția şi sănătatea fizică, mentală [...]

International Outdoor Office Day

OOD FABER

„Ziua biroului în aer liber” este o zi internațională, o invitație adresată tuturor orașelor din Europa. Proiectul îşi propune să dea ocazia oamenilor să descopere cât de plăcut este să lucrezi într-o oază de natură urbană şi să-i impulsioneze să caute soluții pentru a putea face asta cât mai des în viitor.

International Outdoor Office Day” face parte din seria de evenimente „Meaning and Fusion of Work” lansată de Ergo Work Society cu sprijinul Nature Desks tocmai pentru a se alătura inițiativei lansate de Ioana Biriş de a sărbători pe 16 iunie 2022 necesitatea de a lucra mai sănătos mutându-ți biroul în aer liber.

GreenForest te invită în 16 iunie 2022, în Curtea Faber, să petrecem împreună o zi de lucru în aer liber.

Dacă dorți să fiți alături de noi și nu puteți fizic, vă punem la dispoziție un link unde aveți ocazia să ne urmăriți: meet.google.com/duq-zjcp-apm

International Outdoor Office Day FABER

Programul evenimentului

 16:00 – 16:10 Despre Conferința ErgoWork 2022 și Societatea ErgoWork

– Anca Drăghici –  Președinte al Societății de Ergonomie și Management al Locului de Muncă din România;

• 16:10 – 16:20 International Outdoor Office Day

– intervenție online cu Ioana Biriș din Amsterdam, inițiatoarea evenimentelor Outdoor Office Day;

• 16:20 – 16:50 Panel UrbanLink 15 minute

– despre experiența de lucru cu studenții și câștigătorii proiectelor UrbanLink 15’ (Sebastian Capotescu, Ioana Biris, Alexandra Spiridon, Cristina Muresan, Diana Andreescu – FAD, Razvan Clondir – UNA Bucuresti ( online), Irina Mohora;

• 16:50 – 17:10 Invitat special

– designer de produs Rainer Bachschmid (online)

 17:10 – 17:20 Pauza de cafea

 17:20 – 18:50 Spații de coworking ca o contribuție pozitivă la munca hibridă și orașul de 15 minute

19:00 – Networking și discuții libere

Speakeri din primul panel

Anca Drăghici –  Președinte ErgoWork, coordonatorul general al Conferinței Internaționale ErgoWork și latura științific-universitară a ErgoWork. De asemenea, Anca este profesor universitar la UPT.

Ioana Biriş –  inițiatoarea zilelor Outdoor Ofice Day prin compania pe care o reprezintă, Nature Desks. Este psiho-sociolog de 20 de ani în Olanda.

Sebastian Capotescu – Project & Marketing Director la GreenForest, companie din care face parte incepand cu anul 2001. Inițiator al proiectului de cercetare  Workplace Lab și Director al Societății Române de Ergonomie și Management la locul de muncă. Este implicat in diferite tipuri de proiecte comunitare și culturale.

Alexandra Spiridon –  Designer si membru fondator al Societății ErgoWork, al Faber şi al echipei de arhitectură, al spațiului de coworking FOR Workspace din cadrul Faber. Alexandra face parte din grupul de inițiatori ai proiectului Urban Link şi Meaning and Fusion of Work, dar este şi parte activă a desfăşurării acestor proiecte.

Cristina Mureşan – Fondatorul şi finanțatorul principal, alături de Valentin Mureşan, al Centrului Faber. Este implicată direct în proiectul Urban Link prin organizarea vizitelor la Grădinescu GreenFeel – https://www.facebook.com/GradinescuGreenfeel , proiect pe care-l coordonează şi întreține alături de familia Mureşan şi Fundația Comunitară Timişoara unde are de asemenea o contribuție decisivă.

Diana Andreescu – Profesor la Facultatea de Arte şi Design din UVT, foarte devotată implicării Facultății în viața culturală a urbei şi nu numai. A susținut forte mult studenții în implicarea lor în proiectul Urban Link – https://urbanlink15.wordpress.com/category/concurs/ şi nu numai.

Răzvan Clondir – Profesor la Univesitatea Națională de Artă Bucureşti, coleg în Societatea ErgoWork, implicat în organizarea unei secțiuni a concursului Urban Link cu studenții UNArte Bucureşti.

Irina Mohora  – Profesor la Facultatea de Arhitectură din UPT, membru fondator al Societății Ergowork, specialist workspace & biophilic design, parte a grupului de inițiatori Urban Link şi nu numai.

Rainer Bachschmid – Designer de produse de success, colaborează cu producători cunoscuți precum WAGNER, STERN®, WOAK, Artisan și Team by Wellis.

Speakeri din ce-l de-al doilea panel

Alexandra Mălăieș – Vicepreședinte ErgoWork Society și Facility Manager pentru Atos România, companie multinațională cu peste 3.000 de specialiști în software în România.

Rudolf Graef – Arhitect cu experiență internațională, activist al transformărilor urbane sustenabile şi din 2020 consilier al Primarului Timişoarei pentru urbanism şi mediu.

Oana Simionescu -Arhitect, lider de echipă al companiei de arhitectură FOR Workspace și fondator Faber Co-working space, implicată în transformarea urbană durabilă.

Tudor Popp – Co-fondatorul Hotspot Workhub, unul dintre spațiile importante de co-working din București.

 

Program initiated by ErgoWork SocietyPolitehnica University TimisoaraWest University TimisoaraIulius TownNature DesksFaber AssociationRomanian Workplace & Facility Management Association

Powered By ATOSENDAVAWAGNERGREENFOREST

 

Let's Stay
In Touch

CONTACT US:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro