International Outdoor Office Day

International Outdoor Office Day

„Ziua biroului în aer liber” este o zi internaţională, o invitaţie adresată tuturor orașelor din Europa. Proiectul îşi propune să dea ocazia oamenilor să descopere cât de plăcut este să lucrezi într-o oază de natură urbană şi să-i impulsioneze să caute soluţii pentru a putea face asta cât mai des în viitor.

International Outdoor Office Day” face parte din seria de evenimente „Meaning and Fusion of Work” lansată de Ergo Work Society cu sprijinul Nature Desks tocmai pentru a se alătura iniţiativei lansate de Ioana Biriş de a sărbători pe 16 iunie 2022 necesitatea de a lucra mai sănătos mutându-ţi biroul în aer liber.

GreenForest te invită în 16 iunie 2022, în Curtea Faber, să petrecem împreună o zi de lucru în aer liber.

Dacă dorți să fiți alături de noi și nu puteți fizic, vă punem la dispoziție un link unde aveți ocazia să ne urmăriți: meet.google.com/duq-zjcp-apm

International Outdoor Office Day FABER

Programul evenimentului

 16:00 – 16:10 Despre Conferința ErgoWork 2022 și Societatea ErgoWork

– Anca Drăghici –  Președinte al Societății de Ergonomie și Management al Locului de Muncă din România;

• 16:10 – 16:20 International Outdoor Office Day

– intervenție online cu Ioana Biriș din Amsterdam, inițiatoarea evenimentelor Outdoor Office Day;

• 16:20 – 16:50 Panel UrbanLink 15 minute

– despre experiența de lucru cu studenții și câștigătorii proiectelor UrbanLink 15’ (Sebastian Capotescu, Ioana Biris, Alexandra Spiridon, Cristina Muresan, Diana Andreescu – FAD, Razvan Clondir – UNA Bucuresti ( online), Irina Mohora;

• 16:50 – 17:10 Invitat special

– designer de produs Rainer Bachschmid (online)

 17:10 – 17:20 Pauza de cafea

 17:20 – 18:50 Spații de coworking ca o contribuție pozitivă la munca hibridă și orașul de 15 minute

19:00 – Networking și discuții libere

Speakeri din primul panel

Anca Drăghici –  Președinte ErgoWork, coordonatorul general al Conferinței Internaționale ErgoWork și latura științific-universitară a ErgoWork. De asemenea, Anca este profesor universitar la UPT.

Ioana Biriş –  iniţiatoarea zilelor Outdoor Ofice Day prin compania pe care o reprezintă, Nature Desks. Este psiho-sociolog de 20 de ani în Olanda.

Sebastian Capotescu – Project & Marketing Director la GreenForest, companie din care face parte incepand cu anul 2001. Inițiator al proiectului de cercetare  Workplace Lab și Director al Societății Române de Ergonomie și Management la locul de muncă. Este implicat in diferite tipuri de proiecte comunitare și culturale.

Alexandra Spiridon –  Designer si membru fondator al Societăţii ErgoWork, al Faber şi al echipei de arhitectură, al spaţiului de coworking FOR Workspace din cadrul Faber. Alexandra face parte din grupul de iniţiatori ai proiectului Urban Link şi Meaning and Fusion of Work, dar este şi parte activă a desfăşurării acestor proiecte.

Cristina Mureşan – Fondatorul şi finanţatorul principal, alături de Valentin Mureşan, al Centrului Faber. Este implicată direct în proiectul Urban Link prin organizarea vizitelor la Grădinescu GreenFeel – https://www.facebook.com/GradinescuGreenfeel , proiect pe care-l coordonează şi întreține alături de familia Mureşan şi Fundaţia Comunitară Timişoara unde are de asemenea o contribuţie decisivă.

Diana Andreescu – Profesor la Facultatea de Arte şi Design din UVT, foarte devotată implicării Facultății în viața culturală a urbei şi nu numai. A susținut forte mult studenții în implicarea lor în proiectul Urban Link – https://urbanlink15.wordpress.com/category/concurs/ şi nu numai.

Răzvan Clondir – Profesor la Univesitatea Naţională de Artă Bucureşti, coleg în Societatea ErgoWork, implicat în organizarea unei secţiuni a concursului Urban Link cu studenţii UNArte Bucureşti.

Irina Mohora  – Profesor la Facultatea de Arhitectură din UPT, membru fondator al Societăţii Ergowork, specialist workspace & biophilic design, parte a grupului de iniţiatori Urban Link şi nu numai.

Rainer Bachschmid – Designer de produse de success, colaborează cu producători cunoscuți precum WAGNER, STERN®, WOAK, Artisan și Team by Wellis.

Speakeri din ce-l de-al doilea panel

Alexandra Mălăieș – Vicepreședinte ErgoWork Society și Facility Manager pentru Atos România, companie multinațională cu peste 3.000 de specialiști în software în România.

Rudolf Graef – Arhitect cu experiență internațională, activist al transformărilor urbane sustenabile şi din 2020 consilier al Primarului Timişoarei pentru urbanism şi mediu.

Oana Simionescu -Arhitect, lider de echipă al companiei de arhitectură FOR Workspace și fondator Faber Co-working space, implicată în transformarea urbană durabilă.

Tudor Popp – Co-fondatorul Hotspot Workhub, unul dintre spațiile importante de co-working din București.

 

Program initiated by ErgoWork SocietyPolitehnica University TimisoaraWest University TimisoaraIulius TownNature DesksFaber AssociationRomanian Workplace & Facility Management Association

Powered By ATOSENDAVAWAGNERGREENFOREST