Implică-ți angajații în amenajarea spațiului de lucru

Ultimile Articole

Outdoor Office Day Urban Link 15

Competiția Urban Link 15′ – ediţia 2024

Anul acesta se va desfășura cea de a IV-a ediție a concursului Urban Link15’. Inițiat de Societatea ErgoWork și cofinanțat de GreenForest, acest concurs oferă studenților pasionați de arhitectură, design [...]
spatiul de lucru

Spațiul de lucru flexibil în era modernă

În ultimii ani, spațiul de lucru flexibil este unul dintre conceptele care a cunoscut o creștere semnificativă în lumea afacerilor, marcând astfel o schimbare esențială a modului în care ne [...]
pexels fauxels 3184418

Wellbeing la birou

Starea de bine sau wellbeing-ul la birou este un aspect crucial al culturii moderne la locul de muncă. Acesta implică crearea unui mediu care promovează satisfacția şi sănătatea fizică, mentală [...]

Implică-ți angajații în amenajarea spațiului de lucru

Capture 1

Amenajarea spațiului de lucru poate fi o adevărată provocare pentru angajatori. În formarea şi comunicarea imaginii unei companii, angajații au un rol important care încă se întâmplă să fie subestimat de către angajatori. Felul în care oamenii gândesc sau se comportă vis-a-vis de locul lor de muncă este un canal de comunicare cu un mare potențial. Ce au de făcut companiile în acest caz? Să acorde mai multă atenție designului locației pe care îl pun la dispoziția angajaților este un prim pas care ar putea fi făcut.

Cum poți implica angajații în amenajarea spațiului de lucru?

Află care le sunt nevoile pentru a putea lucra cu mai mult succes, înțelege care sunt cerințele sarcinilor acestora, ține cont de cultura organizațională. Dacă ești un designer care urmează să proiecteze un spațiu de lucru, poate că este o idee bună să stai de vorbă cu angajații în legătură cu modul în care tu i-ai putea ajuta să-și optimizeze performanța. Implicarea lor în realizarea proiectului de design te va ajuta cu siguranța mai mult decât ar face-o câteva imagini de pe net.

Companiile care își implică angajații în amenajarea spațiilor de lucru arată că le pasă de aceștia, că își apreciază oamenii și implicit le oferă și o doză de control asupra experiențelor pe care le au la birou.

Ce să iei în calcul când amenajezi un spațiu de birouri?

amenajarea spațiului de lucru

Relax corner – GreenForest concept

Atunci când alegi mobilierul de birou, trebuie luat în calcul modul în care acesta îi face pe angajați să se simtă având în vedere că aceștia își petrec cea mai mare parte a timpului la job.

De asemenea, un birou aglomerat are nevoie de soluții pentru spații de depozitare deoarece dezordinea spațiului poate induce senzația de stres.

Angajații au nevoie de spații de colaborare, de socializare, de zone cu mai multă liniște unde să poată vorbi la telefon, zone care să le confere puțină intimitate, unde să poată avea momente de pace, spații unde să se poată relaxa sau spații unde pot lua masa? Creșterea productivității poate fi influențată de varietatea de spații de lucru pe care le-o oferi angajaților tăi.

Ține cont de starea de sănătatea angajaților, mobilierul de birou ergonomic este o soluție excelentă pentru prevenția sau ameliorarea durerilor de spate  a căror cauză este șederea îndelungată într-o postură necorespunzatoare.

Let's Stay
In Touch

CONTACT US:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro