India pe USB – sustinut de GreenForest

India pe USB – sustinut de GreenForest

India pe USB. – Un proiect mediatic ambiţios iniţiat de prietenii noştri de la MacPixel, programul TV – Unitatea Specială de Bucate, unitateaspecialadebucate.ro.

USB îşi propune să surprindă farmecul, culorile și savoarea celei mai faimoase regiuni din India, Rajasthan. O incursiune în lumea maharajahilor pentru a surprinde un prezent plin de contraste.

Peste 22.000 km în 22 de zile, 14 oraşe. Delhi, Mandawa, Bikaner, Jaisalmer, Jodhpur, Ranakpur, Udaipur, Jaipur, Fatehpur Sikri, Agra, Khajuraho, Varanasi, Delhi.

De la sclipitoarele pietre prețioase, smaralde și rubine, de la palatele reședință devenite hoteluri. De la obiectele poleite cu aur, la străzile pavate cu piatră. Nisipul deșertului, caravanele de cămile, elefanți de povară, sacrele vaci sau obraznicele maimuțe…

De la indienii gătiți cu saree și kurta brodate cu fir de aur la piețe supraaglomerate,.Chipuri de copii, bătrâni, vestiții sadhu, crematoriile de la Varanasi, Gangele… pe toate, ne promit, cei de la USB, că le vor aduce acasă pentru noi toţi.