GreenForest partener Business Days Cluj 9-10 iulie 2014

Ultimile Articole

Outdoor Office Day Urban Link 15

Competiția Urban Link 15′ – ediţia 2024

Anul acesta se va desfășura cea de a IV-a ediție a concursului Urban Link15’. Inițiat de Societatea ErgoWork și cofinanțat de GreenForest, acest concurs oferă studenților pasionați de arhitectură, design [...]
spatiul de lucru

Spațiul de lucru flexibil în era modernă

În ultimii ani, spațiul de lucru flexibil este unul dintre conceptele care a cunoscut o creștere semnificativă în lumea afacerilor, marcând astfel o schimbare esențială a modului în care ne [...]
pexels fauxels 3184418

Wellbeing la birou

Starea de bine sau wellbeing-ul la birou este un aspect crucial al culturii moderne la locul de muncă. Acesta implică crearea unui mediu care promovează satisfacția şi sănătatea fizică, mentală [...]

GreenForest partener Business Days Cluj 9-10 iulie 2014

stand ErgoGreen business days

În calitate de parteneri ai Business Days Cluj vom lansa public în cadrul evenimentului de la Cluj Napoca prototipul noului program de mobilier ErgoGreen alături de un nou totem digital marca e-Visual.

Programul ErgoGreen a fost dezvoltat urmărind principii eco-desgn în cadrul programului “Danube-PIE- Product Innovation through Eco-design in the Danube region”, regăsindu-se astfel preocuparea GreenForest pentru dezvoltare durabilă prin protejarea, susținerea şi îmbunătățirea capitalului uman, natural şi financiar pentru viitor.

Structura metalică reglabilă în înălțime pentru masa de lucru, așa cum este cea din programului ErgoGreen, reprezintă un element esențial pentru asigurarea unui post de lucru, masă plus scaun, care să răspundă complet principiilor ergonomice. Postul de lucru inadecvat ergonomic împreună cu postura de lucru necorespunzătoare este sursa pincipală a bolilor profesionale din activitatea de birou, provocând prejudicii majore ale capitalului uman.

Pentru a accentua preocuparea pentru mediu, programul ErgoGreen, are inclusă o facilitate comercială, prin care produsul cel mai uzual, respectiv biroul cu dimensiuni de 140 x 80 x 68-84H cm, este însoțit de o ofertă de buy back GreenForest. Oferta constă în preluarea garantată de GreenForest a acestui birou după o perioadă de minim 5 ani de zile, în schimbul unui voucher valoric care reprezintă 15% din valoarea birourilor vândute. Voucher-ul valoric poate fi folosit pentru achiziția unor noi produse GreenForest. Structurile metalice vor fi refolosite, prin revopsire în componența unor noi produse GreenForest.

În acest fel, la a doua utilizare a structurii metalice, se reduce amprenta de carbon a produsului cu 83%, prin eliminarea componentei principale a amprentei, reprezentată de producția metalului. Astfel, se protejează resursele și capitalul natural, iar prin facilitatea de buy back se protejează resursele și capitalul financiar al beneficiarilor produselor.

Amprenta carbon pe ciclul de viata al birouluiAmprenta de carbon a biroului ErgoGreen EGB 140 pe parcursul primei durate de viață a structurii metalice

Amprenta carbon materiale birouAmprenta de carbon a materialelor din componența biroului ErgoGreen EGB 140

Noul totem e-Visual prezentat la Business Days are un design foarte actual, cu materiale valoroase, precum furnirul din care care este realizată jardiniera și materialul compozit mineral din care este realizată structura lui. Display-ul este marca LG, divizia de display-uri profesionale, partener principal e-Visual.

Let's Stay
In Touch

CONTACT US:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro