GreenForest la Outdoor Office Day 2023

Ultimile Articole

Outdoor Office Day Urban Link 15

Competiția Urban Link 15′ – ediţia 2024

Anul acesta se va desfășura cea de a IV-a ediție a concursului Urban Link15’. Inițiat de Societatea ErgoWork și cofinanțat de GreenForest, acest concurs oferă studenților pasionați de arhitectură, design [...]
spatiul de lucru

Spațiul de lucru flexibil în era modernă

În ultimii ani, spațiul de lucru flexibil este unul dintre conceptele care a cunoscut o creștere semnificativă în lumea afacerilor, marcând astfel o schimbare esențială a modului în care ne [...]
pexels fauxels 3184418

Wellbeing la birou

Starea de bine sau wellbeing-ul la birou este un aspect crucial al culturii moderne la locul de muncă. Acesta implică crearea unui mediu care promovează satisfacția şi sănătatea fizică, mentală [...]

GreenForest la Outdoor Office Day 2023

Outdoor Office Day

Ne-a plăcut și anul acesta la Outdoor Office Day de la Iulius Gardens Timișoara. Deși evenimentul internațional a fost programat pentru data de 15 iunie, vremea ne-a cam jucat feste și a fost nevoie ca în Timișoara să-l amânăm până pe 21 iunie.

Angajații din birourile clădirii United Business Center care şi-au dorit să fie alături de noi şi-au luat laptopul şi telefonul mobil şi au găsit în Iulius Gardens un spațiu verde unde să îşi mute biroul pentru câteva ore. În acest fel au avut ocazia să experimenteze beneficiile lucrului în aer liber.

Munca, bunăstarea (well-being) şi natura urbană sunt strâns legate între ele. Outdoor Office Day a fost mai mult decât un eveniment, a fost implicare în comunitate. Acest proiect şi-a propus să dea ocazia oamenilor să descopere cât de plăcut este să lucrezi într-o oază de natură urbană şi să-i impulsioneze să caute soluții pentru a putea face asta cât mai des în viitor.

Concurs URBAN LINK 15’

GreenForest a ales să sprijine și anul acesta concursul Urban Link 15’ la care au participat studenți de la Facultatea de Arte și Design din Timișoara, precum și studenți ai Universității Naționale de Artă din București. Secțiunea individuală a avut ca temă “Mobilierul Ergonomic pentru Lucru”, iar secțiunea pe echipe a avut ca temă “Soluțiile de lucru, locuire şi mobilitate în cadrul conceptului Urban Link 15’”. Toate cele 13 lucrări înscrise le puteți consulta aici. În plus față de anul trecut, anul acesta am sprijinit și un alt concurs lansat de către ErgoWork Society, cel de „Eseu și proză scurtă”care a avut ca temă “Munca în viața cotidiană la orizontul anului 2040”. Toate lucrările înscrise le puteți consulta aici. Atât premierea proiectelor înscrise la concursul Urban Link, cât şi cea a lucrărilor de la concursul de „Eseu și proză scurtă”, s-au desfăşurat în cadrul evenimentului Outdoor Office Day.

Artă şi cultură

Pe Lake Plaza am avut alături de noi și studenți de la şase secții ale Facultății de Arte şi Design din Timişoara (textile, ceramică, modă, pictură, design şi restaurare). Au adus cu ei talentul şi au creat cu pasiune lucrări care să încânte participanții la eveniment.

Au fost expuse şi lucrări ale artistului Iosif Taşi sau Tajo, aşa cum este cunoscut în lumea artistică. Născut şi educat la Timişoara, într-o atmosferă artistică recunoscută pentru caracterul său experimental contemporan, artistul Tajo manifestă o profunzime personală în abordarea tuturor temelor şi tehnicilor alese. Cărțile-obiect constituie un capitol aparte al operei lui Tași pe care l-a explorat în multe dintre proiectele sale.

Evenimentul a început și s-a încheiat cu momente artistice pe care ni le-au oferit studenți ai Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Program initiated by ErgoWork Society, Politehnica University Timisoara, West University Timisoara, Iulius Town, Nature Desks, Faber Association

Powered By Atos, Eviden, Wagner, GreenForest

Let's Stay
In Touch

CONTACT US:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro