GreenForest la Iulius Outdoor Office Day

Ultimile Articole

Outdoor Office Day Urban Link 15

Competiția Urban Link 15′ – ediţia 2024

Anul acesta se va desfășura cea de a IV-a ediție a concursului Urban Link15’. Inițiat de Societatea ErgoWork și cofinanțat de GreenForest, acest concurs oferă studenților pasionați de arhitectură, design [...]
spatiul de lucru

Spațiul de lucru flexibil în era modernă

În ultimii ani, spațiul de lucru flexibil este unul dintre conceptele care a cunoscut o creștere semnificativă în lumea afacerilor, marcând astfel o schimbare esențială a modului în care ne [...]
pexels fauxels 3184418

Wellbeing la birou

Starea de bine sau wellbeing-ul la birou este un aspect crucial al culturii moderne la locul de muncă. Acesta implică crearea unui mediu care promovează satisfacția şi sănătatea fizică, mentală [...]

GreenForest la Iulius Outdoor Office Day

Outdoor Office Day

Ne-a plăcut în 21 la Iulius Outdoor Office Day.  A fost un eveniment complex care şi-a propus să aducă împreună oameni și companii. Angajații din birourile clădirii United Business Center care şi-au dorit să fie alături de noi şi-au luat laptopul şi telefonul mobil şi au găsit în Iulius Gardens un spațiu verde unde să îşi mute biroul pentru câteva ore. În acest fel au avut ocazia să experimenteze beneficiile lucrului în aer liber.

Munca, bunăstarea (well-being) şi natura urbană sunt strâns legate între ele. Outdoor Office Day a fost mai mult decât un eveniment, a fost implicare în comunitate. Acest proiect şi-a propus să dea ocazia oamenilor să descopere cât de plăcut este să lucrezi într-o oază de natură urbană şi să-i impulsioneze să caute soluții pentru a putea face asta cât mai des în viitor.

Concurs URBAN LINK 15’

Studenți din Timişoara şi Bucureşti au participat la concursul Urban Link 15’  cu lucrări în cadrul secțiunilor “Mobilier Ergonomic pentru Lucru” şi “Soluții de lucru, locuire şi mobilitate în cadrul conceptului Urban Link 15’ ”.  GreenForest a ales să realizeze una dintre piesele din cadrul conceptelor propuse de studenți.

Artă şi cultură

Au fost alături de noi şi studenți de la şase secții ale Facultății de Arte şi Design din Timişoara (textile, ceramică, modă, pictură, design şi restaurare). Au adus cu ei talentul şi au creat cu pasiune lucrări care mai apoi au fost premiate în cadrul evenimentului.

Au fost expuse şi lucrări ale artistului Iosif Taşi sau Tajo, aşa cum este cunoscut în lumea artistică. Născut şi educat la Timişoara, într-o atmosferă artistică recunoscută pentru caracterul său experimental contemporan, artistul Tajo manifestă o profunzime personală în abordarea tuturor temelor şi tehnicilor alese. Cărțile-obiect constituie un capitol aparte al operei lui Tași pe care l-a explorat în multe dintre proiectele sale.

 

În cea de-a doua parte a zilei au avut loc dezbateri cu privire la sensul şi fuziunea muncii. S-a discutat despre munca hibridă şi rolul spațiilor de birou. S-au adus în discuție şi perspectivele culturale asupra muncii.

Evenimentul s-a încheiat cu o serată în care i-am avut alături de noi pe editoarea Eli Bădică şi scriitorii Ilinca Mănescu şi Bogdan Munteanu.

Program initiated by ErgoWork SocietyPolitehnica University TimisoaraWest University TimisoaraIulius TownNature DesksFaber AssociationRomanian Workplace & Facility Management Association

Powered By ATOSENDAVAWAGNERGREENFOREST

Let's Stay
In Touch

CONTACT US:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro