GreenForest la Iulius Outdoor Office Day

GreenForest la Iulius Outdoor Office Day

Ne-a plăcut în 21 la Iulius Outdoor Office Day.  A fost un eveniment complex care şi-a propus să aducă împreună oameni și companii. Angajaţii din birourile clădirii United Business Center care şi-au dorit să fie alături de noi şi-au luat laptopul şi telefonul mobil şi au găsit în Iulius Gardens un spaţiu verde unde să îşi mute biroul pentru câteva ore. În acest fel au avut ocazia să experimenteze beneficiile lucrului în aer liber.

Munca, bunăstarea (well-being) şi natura urbană sunt strâns legate între ele. Outdoor Office Day a fost mai mult decât un eveniment, a fost implicare în comunitate. Acest proiect şi-a propus să dea ocazia oamenilor să descopere cât de plăcut este să lucrezi într-o oază de natură urbană şi să-i impulsioneze să caute soluţii pentru a putea face asta cât mai des în viitor.

Concurs URBAN LINK 15’

Studenţi din Timişoara şi Bucureşti au participat la concursul Urban Link 15’  cu lucrări în cadrul secţiunilor “Mobilier Ergonomic pentru Lucru” şi “Soluții de lucru, locuire şi mobilitate în cadrul conceptului Urban Link 15’ ”.  GreenForest a ales să realizeze una dintre piesele din cadrul conceptelor propuse de studenţi.

Artă şi cultură

Au fost alături de noi şi studenţi de la şase secţii ale Facultăţii de Arte şi Design din Timişoara (textile, ceramică, modă, pictură, design şi restaurare). Au adus cu ei talentul şi au creat cu pasiune lucrări care mai apoi au fost premiate în cadrul evenimentului.

Au fost expuse şi lucrări ale artistului Iosif Taşi sau Tajo, aşa cum este cunoscut în lumea artistică. Născut şi educat la Timişoara, într-o atmosferă artistică recunoscută pentru caracterul său experimental contemporan, artistul Tajo manifestă o profunzime personală în abordarea tuturor temelor şi tehnicilor alese. Cărţile-obiect constituie un capitol aparte al operei lui Tași pe care l-a explorat în multe dintre proiectele sale.

 

În cea de-a doua parte a zilei au avut loc dezbateri cu privire la sensul şi fuziunea muncii. S-a discutat despre munca hibridă şi rolul spaţiilor de birou. S-au adus în discuţie şi perspectivele culturale asupra muncii.

Evenimentul s-a încheiat cu o serată în care i-am avut alături de noi pe editoarea Eli Bădică şi scriitorii Ilinca Mănescu şi Bogdan Munteanu.

Program initiated by ErgoWork SocietyPolitehnica University TimisoaraWest University TimisoaraIulius TownNature DesksFaber AssociationRomanian Workplace & Facility Management Association

Powered By ATOSENDAVAWAGNERGREENFOREST