GreenForest la Business Days Timişoara

GreenForest la Business Days Timişoara

GreenForest în calitate de partener Business Days prezintă în cadrul evenimentului soluţiile profesionale de comunicare, marcă proprie, e-Visual.

Soluţiile profesionale de comunicare electronică e-Visual sunt destinate pieţei de publicitate şi mediului organizaţional atât ca şi instrument de comunicare externă cât şi pentru comunicarea internă de tip corporate.

Aplicaţiile e-Visual permit o comunicare vizuală dinamică, controlată, în care poate fi inclus conţinut grafic, foto şi video atât dintr-o sursă fixă ataşată display-ului cât şi dintr-o sursă conectată la o reţea locală de calculatoare, internet, TV.

Pachetele software pe care le pot conţine display-urile permit difuzarea conţinutului vizual în mod centralizat dintr-o sursă pe mai multe display-uri amplasate în diferite locaţii simultan.

Produsele e-Visual sunt personalizate în funcţie de necesităţile clientului, aplicaţiile principale fiind în următoarele domenii:

  • industria publicităţii ca instrument folosit de agenţiile de publicitate în difuzarea de conţinut controlat în mai multe locaţii pentru beneficiari diverşi;
  • promovare de companie ca instrument de marketing propriu al unui beneficiar în scopul promovării doar a produselor sau serviciilor beneficiarului;
  • comunicare internă de companie folosit ca instrument de diseminare a valorilor, princiipilor, noutăţilor companiei către propriul personal;
  • spaţii pentru video-conferinţe ca soluţie de integrare în ambient a display-urilor necesare sălilor de video-conferinţe;

Aplicaţiile e-Visual pot fi ca produs fizic complet personalizat sau pot fi soluţii personalizate, integrate în totem-urile produse fizic standard.

Totemurile e-Visual asigură o mobilitate şi flexibilitate ridicată din punct de vedere al amplasării, ele putând fii mutate foarte uşor dintr-un loc în altul, iar spaţiul folosit este redus raportat la conţinutul informaţional – vizual afşat.

Totemurile se pot livra cu decorare personalizată în funcţie de identitatea organizaţională a beneficiarului.

Totemurile e-Visual realizate de GreenForest au integrate monitoare profesionale full HD cu utilizare 24 ore, 7 zile pe săptămână.

Împreună cu Mass Media Consulting avem în dezvoltare un proiect de reţea de totemuri indoor destinat difuzării de conţinut publicitar. Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziţie atât GreenForest, cât şi Mass Media Consulting, www.massmediaconsulting.ro.