GreenForest expozant la ORGATEC 2022

GreenForest expozant la ORGATEC 2022

 

orgatec 2022

În perioada 25-29 octombrie 2022, va avea loc la Koln o nouă ediție a Orgatec, cel mai important târg din Europa în ceea ce priveşte mobilierul și facilitățile pentru birouri.

În ediţia de anul acesta, GreenForest va participa în calitate de expozant. Prin urmare, vă aşteptăm să ne vizitaţi la standul nostru E040, pavilionul 7.

Evenimentul reunește o varietate de puncte de vedere, dezvoltă noi viziuni asupra muncii și abordează natura multidimensională a mediilor de lucru cu concepte orientate spre viitor.

Expozanţii internaţionali prezintă cele mai recente tendinţe şi inovaţii în domeniile mobilierului, iluminatului, pardoselilor, acusticii, media şi tehnologiei.

Pandemia de coronavirus a transformat lumea muncii așa cum o știam noi. Prin urmare, ceea ce ieri era doar o viziune asupra viitorului, astăzi se întâmplă şi este privită din ce în ce mai mult ca fiind o „nouă normalitate”.

Soluţii pentru a permite condiții ideale de muncă

Provocarea actuală se axează pe gândirea şi crearea unor spaţii de lucru care să satisfacă nevoia noastră de concentrare, colaborare şi comunicare în egală măsură. Având în vedere că mai noile modele de lucru descentralizate necesită noi concepte spațiale, flexibilitatea, conectivitatea digitală şi siguranţa sunt privite ca fiind chei în deschiderea de noi orizonturi.

În 25 octombrie, în intervalul 10:00-14:30, în Sala Offenbach va avea loc un congres pe tema designului la locul de muncă. Se doreşte ca în cadrul evenimentului să se aducă la lumină soluţii eficiente pentru spaţiile de birouri , soluţii privite din diferite unghiuri.

Congresul se adresează în special managerilor din zona de facility, arhitecţilor, designerilor de interior şi managerilor de resuse umane.

Responsabilitate faţă de mediu

La fel ca în cadrul Salone del Mobile de la Milano, se doreşte ca expozanţii Orgatec să vină cu propuneri care să ţină cont de responsabilitatea faţă de mediu.

Utilizarea de materiale valoroase, ideal regenerabile sau cel puțin reciclabile ar trebui să fie un parametru important în implementarea arhitecturii durabile. Utilizarea materialelor pentru economisirea resurselor este un aspect parțial care trebuie luat în considerare de către expozanţi. În plus, o compoziție cu mai multe fațete de diferite componente care creează spațiu și o alegere hotărâtă a mobilierului vor putea crea o diversitate spațială și o atmosferă individuală – fără a părea risipitoare și a lăsa neconsiderate aspectele relevante pentru durabilitate.

Vă aşteptăm în vizită la Koln!