GreenForest expozant la ORGATEC 2022

Ultimile Articole

Outdoor Office Day Urban Link 15

Competiția Urban Link 15′ – ediţia 2024

Anul acesta se va desfășura cea de a IV-a ediție a concursului Urban Link15’. Inițiat de Societatea ErgoWork și cofinanțat de GreenForest, acest concurs oferă studenților pasionați de arhitectură, design [...]
spatiul de lucru

Spațiul de lucru flexibil în era modernă

În ultimii ani, spațiul de lucru flexibil este unul dintre conceptele care a cunoscut o creștere semnificativă în lumea afacerilor, marcând astfel o schimbare esențială a modului în care ne [...]
pexels fauxels 3184418

Wellbeing la birou

Starea de bine sau wellbeing-ul la birou este un aspect crucial al culturii moderne la locul de muncă. Acesta implică crearea unui mediu care promovează satisfacția şi sănătatea fizică, mentală [...]

GreenForest expozant la ORGATEC 2022

orgatec 3

 

orgatec 2022

În perioada 25-29 octombrie 2022, va avea loc la Koln o nouă ediție a Orgatec, cel mai important târg din Europa în ceea ce priveşte mobilierul și facilitățile pentru birouri.

În ediția de anul acesta, GreenForest va participa în calitate de expozant. Prin urmare, vă aşteptăm să ne vizitați la standul nostru E040, pavilionul 7.

Evenimentul reunește o varietate de puncte de vedere, dezvoltă noi viziuni asupra muncii și abordează natura multidimensională a mediilor de lucru cu concepte orientate spre viitor.

Expozanții internaționali prezintă cele mai recente tendințe şi inovații în domeniile mobilierului, iluminatului, pardoselilor, acusticii, media şi tehnologiei.

Pandemia de coronavirus a transformat lumea muncii așa cum o știam noi. Prin urmare, ceea ce ieri era doar o viziune asupra viitorului, astăzi se întâmplă şi este privită din ce în ce mai mult ca fiind o „nouă normalitate”.

Soluții pentru a permite condiții ideale de muncă

Provocarea actuală se axează pe gândirea şi crearea unor spații de lucru care să satisfacă nevoia noastră de concentrare, colaborare şi comunicare în egală măsură. Având în vedere că mai noile modele de lucru descentralizate necesită noi concepte spațiale, flexibilitatea, conectivitatea digitală şi siguranța sunt privite ca fiind chei în deschiderea de noi orizonturi.

În 25 octombrie, în intervalul 10:00-14:30, în Sala Offenbach va avea loc un congres pe tema designului la locul de muncă. Se doreşte ca în cadrul evenimentului să se aducă la lumină soluții eficiente pentru spațiile de birouri , soluții privite din diferite unghiuri.

Congresul se adresează în special managerilor din zona de facility, arhitecților, designerilor de interior şi managerilor de resuse umane.

Responsabilitate față de mediu

La fel ca în cadrul Salone del Mobile de la Milano, se doreşte ca expozanții Orgatec să vină cu propuneri care să țină cont de responsabilitatea față de mediu.

Utilizarea de materiale valoroase, ideal regenerabile sau cel puțin reciclabile ar trebui să fie un parametru important în implementarea arhitecturii durabile. Utilizarea materialelor pentru economisirea resurselor este un aspect parțial care trebuie luat în considerare de către expozanți. În plus, o compoziție cu mai multe fațete de diferite componente care creează spațiu și o alegere hotărâtă a mobilierului vor putea crea o diversitate spațială și o atmosferă individuală – fără a părea risipitoare și a lăsa neconsiderate aspectele relevante pentru durabilitate.

Vă aşteptăm în vizită la Koln!

Let's Stay
In Touch

CONTACT US:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro