GreenForest, de la producție și amenajări cu mobilier pentru birouri la furniture & fit out

Ultimile Articole

Outdoor Office Day Urban Link 15

Competiția Urban Link 15′ – ediţia 2024

Anul acesta se va desfășura cea de a IV-a ediție a concursului Urban Link15’. Inițiat de Societatea ErgoWork și cofinanțat de GreenForest, acest concurs oferă studenților pasionați de arhitectură, design…
spatiul de lucru

Spațiul de lucru flexibil în era modernă

În ultimii ani, spațiul de lucru flexibil este unul dintre conceptele care a cunoscut o creștere semnificativă în lumea afacerilor, marcând astfel o schimbare esențială a modului în care ne…

GreenForest, de la producție și amenajări cu mobilier pentru birouri la furniture & fit out

Hub identity

Aniversarea a 25 de ani de experiență GreenForest pe piața de birouri marchează o schimbare și în strategia de comunicare a companiei determinată și de consolidarea poziției în piața de fit out.
În decursul timpului GreenForest s-a consacrat ca principalul producător român de mobilier pentru birou, atât prin cota de piață dar și prin dezvoltarea de produse inovative și performante care au făcut ca mobilierul de birou produs în Timișoara să asigure posturi de lucru pentru peste 100.000 de persoane atât din România cât și din alte țări europene. Anul 2017 a marcat lansarea pe piață a propriilor soluții de compartimentare cu sticlă prin parteneriatul cu compania BAMER din Portugalia și integrarea soluțiilor acustice și de compartimentări Fantoni, dezvoltarea propriei echipe pentru managementul proiectelor de fit out și extinderea ofertei de mobilier de birou prin parteneriatele cu mărcile Sedus din Germania și Fantoni din Italia.
Astfel, prin experiența acumulată și noile transformări GreenForest are produsele, cunoștințele și competențele care dau conținut noului mesaj de comunicare GreenForest: “professional furniture and fit out for a great office experience”.
furniture and fit out
Practic principalele avantaje ale soluțiilor GreenForest destinate spațiilor de birouri sunt:

  1. Mobilierul de birou produs de GreenForest la Timișoara care înglobează experiența, progresul și inovațiile companiei în cei 25 de ani atât de pe piața din România cât și de pe alte piețe europene. Mobilierul produs de GreenForest este caracterizat prin simplitate asigurând soluții calitative la niveluri de costuri accesibile bugetelor oricărei companii.
  2. Parteneriatele GreenForest consacrate pentru scaune de birou cu Topstar Germania și LD Seating Cehia precum și cu Softline Danemarca pentru elemente tapițate de tip “soft seating” asigură soluții complementare mobilierului de birou GreenForest prin calitate, ergonomie și accesibilitate ca buget.
  3. Soluțiile pentru birouri Sedus, cu accent pe mobilier și scaune, sunt din categoria produselor premium asigurând dotarea birourilor la cele mai înalte standarde de calitate. Sedus se regăsește în top 10 cei mai importanți producători europeni de mobilier pentru birou.
  4. Fantoni se regăsește în top 3 cei mai importanți producători de mobilier de birou din Italia fiind o marcă consacrată internațional pentru soluțiile inovative și de design din “lumea” birourilor. Designul inovativ se regăsește și în soluțiile Fantoni de compartimentare și acustică pentru spațiile de birouri.
  5. Marca germană premium Wagner din portofoliul GreenForest oferă atât scaune de birou cât și alte soluții de tip “soft seating” pentru birouri iar marca coreeană Patra oferă scaune inovative certificate internațional conform cu toate standardele importante de caliatate și ergonomie din Europa, Statele Unite, Asia sau Australia.
  6. La soluțiile de compartimentare cu sticlă Fantoni se mai adaugă soluțiile BAMER caracterizate de design minimalist și elegant, calitate precum și accesibilitate ca buget.
  7. În ceea ce privește soluțiile pentru pardoseli principalele produse promovate de GreenForest sunt DESSO Olanda pentru mochete și DLW Flooring Germania pentru pardoseli vinyl.
  8. Pentru electro&ICT GreenForest deține propriile produse de digital signage marca e-Visual, și este distribuitor autorizat LG Business Solutions, Bachmann și Kramer asigurând suport prin specialistul propriu cu experiență de peste 20 de ani în software și hardware.
  9. Designul și implementarea proiectelor de mobilier și fit out este realizată de echipa de project management și design GreenForest formată din 9 manageri de proiect cu experiență medie în proiecte de birouri de peste 5 ani; 1 director de proiecte, doctor în ergonomie și managementul facilităților, cu experiență de peste 15 ani în managementul proiectelor de birouri, 4 designeri cu experiență medie de peste 5 ani în amenajarea spațiilor de birouri.

Produsele, soluțiile și echipa GreenForest creează spații de lucru pentru excelență, aliniate cu viziunea și strategia clienților care comunică stabilitate și încredere între parteneri, creștere și dezvoltare pentru oameni, suport pentru desfășurarea proceselor interne, un raport optim între costurile dotărilor inițiale și costurile de operare ulterioare având în permanență ca obiectiv maximizarea performanței globale a clienților.

Let's Stay
In Touch

CONTACT US:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro