FM Club Timișoara, marti, 28 mai

FM Club Timișoara, marti, 28 mai

În 28 Mai 2019, începând cu ora 12:30, la spațiul colaborativ GreenForest, bdul. Simion Bărnuțiu 28. are loc o nouă reuniune a FM Clubului Timișoara.

Invitații speciali ai evenimentului sunt Michael Kläsener, expert ergonomie, coordonatorul publicației de workplace management Sedus INSIGHTS  din Germania, Alexander Athanassoulas, CEO la STIRIXIS companie internațională de consultanță strategică și arhitectură. Studiul de caz va fi reprezentat de noile spațiile de birouri de la Nokia Timișoara în prezentarea lui Dan Cociorva, manager proiect din partea Nokia.

Programul evenimentului este următorul:

12:30 – 13:00: Înregistrare participanți

13:00 – 13:20: Despre Workplace Lab / FM Club si cercetarea curentă Generations@Work, Sebastian Capotescu, inițiator proiect

13:20 – 14:00: About workplace trends and ergonomics connection, Mr. Michael Kläsener, Sedus Insights Germania (Workplace Magazine)

14:00 – 14:40: Workplace as strategic approach, Mr. Alexander Athanassoulas, CEO of Stirixis, International Strategic Consultancy and Architecture

14:40 – 15:00: Pauză de cafea și networking

15:00 – 15:40: Studiu de caz – Conceptul și implementarea noilor birouri Nokia Timișoara, Dan COCIORVA, manager proiect din partea Nokia

15:40 – 17:00: Prezentarea participanților și dezbateri libere FM & Workplace

17:00 – 19:00 Cocktail cu degustare de vin

Participarea este liberă pentru  cercetători, designeri, arhitecți din sfera workplace managementului și practicanți FM, HR, property management precum și din alte domenii conexe, însă, în limita locurilor disponibile.

Intenția de participare se poate transmite până cel târziu joi 23 mai pe adresa de e-mail: marketing@greenforest.ro. Confirmarea participării din partea organizatorilor se va face în cel mult 48 de ore de la transmiterea intenției de participare, criteriul de selecție fiind ordinea cronologică a primirii intenților de participare.

FM (Facility Management) Club este o inițiativă colaborativă a GreenForest, Universitatea Politehnica din Timișoara și ROFMA pentru reunirea comunității profesionale și stiințifice din sfera Managementului Facilităților și a Workplace Managementului.

FM Club este parte a proiectului Workplace Lab – https://workplacelab.wordpress.com/

FM Club TM