Fii creativ şi câştigă biroul saptamanii

Fii creativ şi câştigă biroul saptamanii

Fii creativ: Comentează biroul săptămânii pe reţelele de socializare facebook, linkedIn, google+, twitter şi ai ocazia de a-l câştiga la sfârşitul campaniei. Cel mai bun comment îl răsplătim oferind cadou biroul comentat celui mai bun comment făcut pe perioada campaniei (27 mai – 7 iulie 2014).

Biroul săptămânii 27 mai – 2 iunie: EPB1L 160

Biroul saptamanii EPB1L 160

ErgoPlus este un program de mobilier de birou dezvoltat de GreenForest cu precădere pentru spațiile largi de tip “open space”. La ErgoPlus, accentele sunt puse pe funcționalitate, design și diverse soluții pentru asigurarea intimității și îmbunătățirea acusticii la nivelul postului de lucru. ErgoPlus este de asemenea o opțiune potrivită pentru amenajarea cu mobilier a posturilor de lucru de tip mobil – rotativ – shared workspace.

Programul de mobilier ErgoPlus oferă o paletă foarte largă de posturi de lucru pentru birouri. Astfel, se regăsesc în această colecţie birouri individuale simple sau cu extensie retur ori banchetă, posturi de lucru grupate de două, trei până la patru persoane şi posturi de lucru grupate cu corpuri de depozitare sau banchete integrate.

Este un post de lucru alcătuit dintr-o masă de lucru cu suparafaţă generoasă 159×80 cm, atât zona normală de lucru cât şi cea maximă fiind bine reprezentate. În plus este prevăzut cu o extensie retur, care are rol atât de corp de depozitare cât şi de banchetă pentru o şuetă scurtă, informală în zona de lucru.

Biroul poate fi folosit fie într-o companie mare cu spaţii open space pentru un team leader asociat la posturi de lucru pentru echipă model EPB2L 320, fie ca birou individual într-o firmă mică sau chiar şi ca un post de lucru pentru acasă, home-office.