Eşti client, dă-ne un feedback şi câştigi un scaun

Se Do

Eşti client, dă-ne un feedback şi câştigi un scaun

Esti client, treci la actiune!  Pe clienţii GreenForest care ne acordă cele mai interesante trei feedback-uri din studiul online pentru satisfactia clientilor îi premiem cu 3 scaune Autosyncron 1, iar primii 100 de respondenţi vor primi un organizer pentru sertarul casetierei.

Timpul mediu de răspuns la chestionar este de 10 minute.

Pentru a veni cât mai mult în întâmpinarea așteptărilor cu privire la amenajrea spațiilor de lucru vă rugăm să aveţi amabilitatea de a ne răspunde la următoarele întrebări.

Datele din studiul de piaţă vor fi confidenţiale, fiind folosite doar statistic în interiorul GreenForest pentru îmbunătăţirea produselor şi serviciilor .

Click aici pentru completarea chestionarului online.

Esti client - Autosyincron 1

Share this post

Comments (5)

 • Avatar for mircea
  Stelian Dinca Reply

  Super ok!

  27/05/2014 at 11:53
  • Avatar for mircea
   Sebastian Reply

   Multumim de feedback.

   27/05/2014 at 13:57
 • Avatar for mircea
  Iulia Bulacu Reply

  Cautam de mult timp un mobilier modern, functional si vesel pentru o agentie de turism. Din pacate, tot ce ceea gaseam in magazinele cunoscute nu corespundea dimensiunilor spatiului pe care doream sa il reamenajam. Intr-o zi, navigand pe internet, am gasit site-ul firmei Green Forest. Pentru ca ne-au placut cateva din modelele de birouri postate pe site, am trimis un mail cerand o cotatie de pret. Am fost placut surprinsi de faptul ca am primit imediat oferta (care ni s-a parut foarte rezonabila ca pret), astfel incat am luat legatura cu dna Doinita Petre si am stabilit o intalnire la showroomul din Bucuresti. In urma acestei intalniri si a sugestiilor facute de dna Doinita, am trimis comanda ferma. Pe tot parcursul colaborarii am fost foarte multumiti, atat de calitatea produselor, cat si de promptitudinea cu care ni s-a raspuns la orice solicitare. Mai mult, turistii care vin in agentie ne admira mobilierul si ne intreaba ce firma l-a executat. Anul acesta am mai comandat inca un corp:) Va multumim! Iulia Bulacu/ Agentia de turism Cardinal

  27/05/2014 at 15:17
 • Avatar for mircea
  Marius Morar Reply

  Firma Dumneavoastra ne livreaza mobilier de birou de aproximativ un deceniu si suntem foarte multumiti de calitatea si durabilitatea acestuia. Am primit un raspuns mai mult decat satisfacator in momentele cand au trebuit facute diverse modificari sau reparatii la piesele de mobilier comandate.

  27/05/2014 at 15:52
  • Avatar for mircea
   Sebastian Reply

   Multumim pentru aprecieri.

   27/05/2014 at 16:36

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *