Elbphilharmonie din Hamburg dotat cu produse Wagner

Elbphilharmonie din Hamburg dotat cu produse Wagner

O locaţie gastronomică unică, aşa cum este Elbphilharmonie din Hamburg, necesită şi un interior cu produse de mobilier deosebite aşa cum sunt cele frunizate de marca Wagner Living, partener GreenForest.

elb 1

“Din punctul meu de vedere, mobilierul trebuie să fie potrivit cu întreg conceptul gastronomic”, declara Christoph Strenger, CEO al East Group, din partea beneficiarului. Caracterul prietenos şi confortabil al spaţiului este dat de pielea naturală foarte fină, lemn şi culorile calde. “Masa căpitanului” la fel ca şi “Masa tunel” sunt produse speciale, fabricate la comandă – personalizate.

elb 2

Datorită produselor Wagner poţi să petreci atât de mult timp cât doreşti alături de prieteni sau familie folosind scaune foarte confortabile care au încorporat sistemul de mişcare tridimensională “Dondola”.

“Marca Wagner este un partener competent, cu produse excelente care a proiectat şi adaptat mobilierul în acord cu cerinţele noastre. Setimentul de confort este ceea ce defineşte marca Wagner, sentiment pe care-l simţi cu adevărat în relaţia cu produsele, iar pentru mine starea de bine a clienţilor mei este cea mai importantă”, mai spunea Strenger.

Restaurantul este situat la etajul 5 al clădirii şi are 200 de locuri. Un etaj mai sus este un spaţiu cu magazine şi săli de conferinţe.