Concurs de eseu- Munca în viața cotidiană la orizontul anului 2040

Ultimile Articole

Outdoor Office Day Urban Link 15

Competiția Urban Link 15′ – ediţia 2024

Anul acesta se va desfășura cea de a IV-a ediție a concursului Urban Link15’. Inițiat de Societatea ErgoWork și cofinanțat de GreenForest, acest concurs oferă studenților pasionați de arhitectură, design [...]
spatiul de lucru

Spațiul de lucru flexibil în era modernă

În ultimii ani, spațiul de lucru flexibil este unul dintre conceptele care a cunoscut o creștere semnificativă în lumea afacerilor, marcând astfel o schimbare esențială a modului în care ne [...]
pexels fauxels 3184418

Wellbeing la birou

Starea de bine sau wellbeing-ul la birou este un aspect crucial al culturii moderne la locul de muncă. Acesta implică crearea unui mediu care promovează satisfacția şi sănătatea fizică, mentală [...]

Concurs de eseu- Munca în viața cotidiană la orizontul anului 2040

Concurs de eseu munca in viata cotidiana la orizontului anului 2040

În timpurile actuale, marcate de un progres tehnologic accelerat și de schimbări sociale semnificative, ne punem adesea întrebări esențiale despre cum va evolua munca în viitor și ce impact va avea asupra vieții noastre de zi cu zi. Pentru a încuraja reflecția și imaginația în jurul acestui subiect, Societatea ErgoWork și GreenForest anunță continuarea concursului de eseuri deschis publicului larg și în anul 2024.

Cu o temă provocatoare „Munca în viața cotidiană la orizontul anului 2040”, acest concurs invită participanții din toate categoriile de vârstă, formare profesională și locație să împărtășească viziunea lor asupra modului în care munca va evolua și influența societatea în deceniile ce urmează.

Detalii despre concursul de eseu

Concursul este unul individual și deschis tuturor, indiferent de vârstă sau formare profesională. Se oferă trei premii generoase în valoare de 1.000 lei, 500 lei și 300 lei pentru cele mai inspirate eseuri. Criteriile de evaluare includ relevanța pentru tema propusă (50%), creativitatea și bibliografia relevantă (50%).

Jurizarea va fi realizată de către o echipă formată din membrii Societății ErgoWork și parteneri, asigurând o evaluare obiectivă și competentă a tuturor contribuțiilor.

Despre tema

Participanții sunt încurajați să exploreze o gamă largă de subiecte legate de viitorul muncii. Acestea pot fi circumscrise sau nu tematicilor din programele Urban Link 15′ și Meaning and Fusion of Work, detaliate în articolele „Future of Work: Cultură, Tehnologie, Spațiu și Sens” și „Designul Centrat pe Om, Sustenabilitatea și Industria 5.0″. Cu toate acestea, originalitatea și viziunea personală sunt încurajate.

Detalii importante

Termenul limită pentru transmiterea eseurilor este 24 mai 2024, la adresa de email: ergoworksociety@gmail.com.

Termenul maxim de jurizare şi anunțare a câştigătorilor este 13 iunie 2023.

Termenul maxim de efectuare a plății către câştigători este 01 iulie 2024.

Pentru informații suplimentare, consulați articolul de pe pagina ErgoWork Society.

IniţiatorSocietatea ErgoWork

CofinanţatorGreenForest

 

Concurs eseu – ediția 2023, premiul I – CSAKI BRIGITTA VIOLA

„Lumea se schimbă pe zi ce trece, suntem într-un proces continuu de dezvoltare în care lucrurile ce păreau a fi imposibile în trecut au devenit noua realitate. Sunt sigură că cei mai mulți bunici nu înțeleg nici acuma ce job au nepoții lor, pentru ca acești nepoți stau doar acasă în fața unui ecran timp de opt ore și butonează, nu mai e ca pe vremuri.

Dar oare această schimbare e benefică? Inteligența artificială, robotizarea și automatizarea reprezintă un avantaj?”

 

Let's Stay
In Touch

CONTACT US:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro