Câștigătorii campaniei verii 2014 la GreenForest

Câștigătorii campaniei verii 2014 la GreenForest

Pentru campania “fii creativ și câștigă un birou”, câștigător validat de GreenForest și Mass Media Consulting – consultant social media, este Vieru Liliana Mariana, cu domiciliul din cartea de identitate și adresa de livrare a premiului în localitatea Râșnov, jud. Brașov, profil facebook Lily Lilisor. Trimiterea rapoartelor detaliate ale campaniei se face la cerere, pe e-mail, cerere adresată către marketing@greenforest.ro.

Pentru campania “fii activ și câștigă un scaun”, câștigător validat de GreenForest și Mass Media Consulting – consultant social media, este Neacșu Constantin, cu domiciliul din cartea de identitate și adresa de livrare a premiului în Municipiul Slatina, jud. Olt, profil facebook C-tin Neacsu. Premiul s-a acordat pentru comment-ul biroului din săptămâna 27 mai – 2 iunie care a primit atât cel mai mare număr de like-uri, 104 in total, cât și numărul cel mai mare de like-uri de la profiluri identificate ca fiind valide, respectiv profil care să conțină fotografii personale, prieteni și postări active.

În cadrul acestei campanii acordăm și un premiu special de apreciere GreenForest care constă într-un scaun U60 P SOMO pentru comment-ul și versurile scrise de Cristi Goran.

Câștigătorii campaniei “ești client, dă-ne un feedback și câștigi un scaun” sunt Iulia Bulacu, Leila Lorincz și Antoch Ion Francisc.

Greenforest - Mobilier de birou, castigatoriii campaniei 2014