Biroul săptămânii 3 – 9 iunie 2014

Biroul săptămânii 3 – 9 iunie 2014

– 3-9 iunie: fii creativ şi câştigă un birou

Biroul săptămânii 3 – 9 iunie este un post de lucru din noul program de mobilier ACTIVE lansat de GreenForest. ACTIVE este un program menit să susţină cu precădere zona operativă din companiile mari prin posturile de lucru de tip sharedesk, dar poate, prin soluţiile de birouri individuale, să ofere un mediu de lucru plăcut şi cald, sau chiar o interfaţă primitoare pentru relaţiile cu clienţii şi în firmele mici şi mijlocii. Totodată posturile de lucru individuale pot fi folosite şi în biroul de acasă. Biroul ATB 160 are lungimea de 160 cm, adâncimea de 100 cm şi înălţimea de 74 cm, iar extensia retur ATR 100 are lungimea de 100 cm, adîncimea de 60 cm şi înălţimea de 74 cm.

Caracteristica principală de design o reprezintă construcţia lui care urmează “proporţia de aur” (1:1,6) între lungimea şi adâncimea tuturor birourilor individuale prcum şi a estensillor-retur.

Birou ATB 160 9 iunie

Proporţia de aur notată cu litera greacă Φ (phi majuscul) sau și cu φ (phi minuscul), care se citesc “fi”, este primul număr irațional descoperit și definit în istorie şi este aproximativ egal cu 1,618033. Prima definiție clară a numărului a fost datată în jurul anului 300 î.Hr. de către Euclid din Alexandria, iar din secolul XIX a primit numele de “Secțiunea de Aur”, “Numărul de Aur”, “Raportul de Aur” sau “Proporţia de Aur”. Proporţia de aur a fost folosită în majoritatea construcţiilor şi lucrărilor de artă din antichitatea greco-romană şi reluată şi aprofundată în Renaştere mai ales de Leonardo da Vinci prin omul Vitruvian.

vitruviu2 9 iunieComentează biroul săptămânii pe reţelele de socializare facebook, linkedIn, g+, twitter şi ai ocazia de a-l câştiga la sfârşitul campaniei. Cel mai bun comment făcut pe întreaga perioadă a campaniei îl răsplătim oferind cadou biroul comentat.

GreenForest – Mobilier de birou