Biroul săptămânii 1 – 7 iulie: ERBT 160

ok erbt160.RGB color.0000

Biroul săptămânii 1 – 7 iulie: ERBT 160

Ultima săptămână a campaniei GreenForest pentru vara 2014.

Fiind ultima săptămână a campaniei GreenForest vă reamintim premiile și reducerile oferite precum și modul lor de acordare.

– fii creativ și câștigă un birou

Comentează biroul săptămânii pe reţelele de socializare facebook, linkedIn, google+, twitter şi ai ocazia de a-l câştiga la sfârşitul campaniei.

După închiderea campaniei, în 7 iulie, se face o selecție a comment-urilor relevante pentru biroul fiecărei săptămâni pe care le vom transpune in posturi pe facebook. In perioada 8 – 14 iulie invităm pe toată lumea să apreceieze (like) comentariile preferate pe facebook. Autorul comment-ului cu cele mai multe aprecieri (like-uri) va primi premiu biroul la care se referă. Câștigătorul va fi anunțat în 15 iulie. Până la sfârșitul campaniei, în 7 iulie, ora 24:00 se pot face comentarii la biroul din oricare săptămână.

Biroul săptămânii 1 – 7 iulie, ERBT 160, este un birou cu o suprafață de lucru foarte generoasă, care permite lucrul atât cu un volum mare de documente pe hârtie cât și amplasarea unui număr relativ mare de echipamente de birotică. Forma blatului oferă, prin colțul opus utilizatorului, o zonă bună pentru amplasarea monitorului de tip PC la o distanță suficientă față de ochi și totodată în afara suparfeței de lucru normale și maxime a utilizatorului. Construcția lui asigură o mare libertate de mișcare pentru picioarele utilizatorului atât în orice punct al suprafeței de lucru cât și la venirea sau plecarea de la birou.

– fii activ și câștigă un scaun

Apreciază, distribuie si comentează biroul săptămânii pe reţelele de socializare facebook, linkedIn, google+, twitter şi ai ocazia de a câştiga la sfârşitul campaniei un scaun Autosyncron 1.

După închiderea campaniei, în perioada 8 – 14 iulie, vom calcula cu ajutorul software-ului de urmărire a campaniei numărul de like-uri, distribuiri și comment-uri făcut de fiecare participant la campanie în intervalul 27 mai – 7 iulie 2014. Câștigătorul scaunului va fi anunțat în data de 15 iulie.

– mobilează-ți biroul rapid la cel mai bun preț, vezi detalii în articolul dedicat

– ești client, dă-ne un feedback și câștigi un scaun, vezi detalii în articolul dedicat. Nu uitați să completați și chestionarul online pentru a participa la concurs. Câștigătorii premiilor vor fi anunțați în data de 15 iulie.

Share this post

Comment (1)

  • Avatar for mircea
    Ilies Raul Reply

    Un birou simplu, spatios, utilizabil, perfect pentru desfasurarea activitatii unui proaspat absolvent al facultatii de constructii. Suprafata mare, pe care incap 2 monitoare.

    06/07/2014 at 14:31

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *