Biroul săptămânii 17 – 23 iunie: WB 160 + WR 80

Biroul săptămânii 17 – 23 iunie: WB 160 + WR 80

– 17-23 iunie: fii creativ şi câştigă un birou

WORK este un nou program de mobilier operativ GreenForest. Mobilierul are o linie de design office clasic cu un accent modern dat de inserția MDF vopsit in culori vii, pastelate. Pentru mai multă culoare se poate opta pentru masca frontală realizată tot din MDF vopsit la culoare cu inserția.

Programul de mobilier Work are în componenţă atât birouri individuale cât şi ansambluri de tip sharedesk de două patru şi şase locuri simple sau ansambluri de posturi de lucru cu corpuri de depozitare sau banchete în zona de lucru.

Biroul WB 160 cu dimensiunile 160x80x74H cm alături de extensia retur WR 80 cu dimensiunile 80x50x74H oferă o suprafaţă de lucru mare, suficientă pentru lucrul și cu un număr mai mare de echipamente IT&C cât și cu un volum mare de documente pe suport de hârtie. Linia de design, plăcile de PAL grosime 28 mm, il fac pretabil și ca post de lucru de interfață pentru o poziție care presupune interacțiune cu publicul, inclusiv pentru o poziție managerială sau un cabinet de liber profesionist.

Comentează biroul săptămânii pe reţelele de socializare facebook, linkedIn, google+, twitter şi ai ocazia de a-l câştiga la sfârşitul campaniei. Cel mai bun comment făcut pe întreaga perioadă a campaniei îl răsplătim oferind cadou biroul comentat.