Reîntoarcerea la birou poate să fie mai uşoară

Ultimile Articole

Outdoor Office Day Urban Link 15

Competiția Urban Link 15′ – ediţia 2024

Anul acesta se va desfășura cea de a IV-a ediție a concursului Urban Link15’. Inițiat de Societatea ErgoWork și cofinanțat de GreenForest, acest concurs oferă studenților pasionați de arhitectură, design [...]
spatiul de lucru

Spațiul de lucru flexibil în era modernă

În ultimii ani, spațiul de lucru flexibil este unul dintre conceptele care a cunoscut o creștere semnificativă în lumea afacerilor, marcând astfel o schimbare esențială a modului în care ne [...]

Reîntoarcerea la birou poate să fie mai uşoară

opera chair high

În contextul post-pandemie COVID, tot mai multe companii aleg să îşi redeschidă porțile pentru angajații lor. Este necesar să se țină cont că această tranziție de la etapa de lucru la distanță la etapa de reîntoarcere la birou trebuie să fie realizată cu responsabilitate.

Acest aspect poate să fie o oportunitate pentru regândirea unui nou concept de design din interiorul firmei, unul modern şi în concordanță cu principiile organizației şi cu nevoile actuale  ale angajaților săi.

Revenirea la birou şi nevoia de intimitate

După o perioadă destul de lungă în care cei mai mulți dintre angajați şi-au desfăşurat activitatea profesională din confortul propriei case, este posibil ca aceştia, după revenirea la birourile companiei, să simtă uneori nevoia de intimitate.

Fiecare angajator trebuie să înțeleagă că este ceva normal ca această nevoie să fie mai intensă în perioada de reacomodare la întoarcerea în birou.

Pentru a le oferi angajaților posibilitatea să îşi satisfacă această nevoie, recomandarea GreenForest este fotoliul fonoabsorbant Opera Chair high 2-418.

Reintoarcerea la birou

Fotoliu fonoabsorbant Opera Chair High

Datorită nivelului său ridicat de confort, acest fotoliu cu siguranță va aduce angajaților un sentiment de bine într-o pauză de lucru sau într-o şedință privată.

Este important de ştiut că acest fotoliu se poate realiza într-o multitudine de culori, fiind cunoscut deja că starea de spirit şi productivitatea pot fi puternic influențate de culorile cu care avem contact.

Suportul emoțional

Suportul emoțional oferit angajaților ar trebui să facă parte din cultura oricărei companii pentru că de acest aspect depinde performanța oricărei persoane şi implicit a firmei.

Anxietatea după reîntoarcerea la birou nu este deloc de neglijat dacă ne dorim rezultate pozitive de la angajații noştri.

Pentru a înțelege cât mai bine cum şi-a pus amprenta pandemia COVID şi care sunt nevoile emoționale ale angajaților, un bun instrument de lucru este sondajul de opinie, realizat fie individual, fie transmis electronic sub formă de chestionar.

 

Spor în toate!

Anca

 

Let's Stay
In Touch

CONTACT US:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro