Reîntoarcerea la birou poate să fie mai uşoară

Reîntoarcerea la birou poate să fie mai uşoară

În contextul post-pandemie COVID, tot mai multe companii aleg să îşi redeschidă porţile pentru angajaţii lor. Este necesar să se ţină cont că această tranziţie de la etapa de lucru la distanţă la etapa de reîntoarcere la birou trebuie să fie realizată cu responsabilitate.

Acest aspect poate să fie o oportunitate pentru regândirea unui nou concept de design din interiorul firmei, unul modern şi în concordanţă cu principiile organizaţiei şi cu nevoile actuale  ale angajaţilor săi.

Revenirea la birou şi nevoia de intimitate

După o perioadă destul de lungă în care cei mai mulţi dintre angajaţi şi-au desfăşurat activitatea profesională din confortul propriei case, este posibil ca aceştia, după revenirea la birourile companiei, să simtă uneori nevoia de intimitate.

Fiecare angajator trebuie să înţeleagă că este ceva normal ca această nevoie să fie mai intensă în perioada de reacomodare la întoarcerea în birou.

Pentru a le oferi angajaţilor posibilitatea să îşi satisfacă această nevoie, recomandarea GreenForest este fotoliul fonoabsorbant Opera Chair high 2-418.

Reintoarcerea la birou

Fotoliu fonoabsorbant Opera Chair High

Datorită nivelului său ridicat de confort, acest fotoliu cu siguranţă va aduce angajaţilor un sentiment de bine într-o pauză de lucru sau într-o şedinţă privată.

Este important de ştiut că acest fotoliu se poate realiza într-o multitudine de culori, fiind cunoscut deja că starea de spirit şi productivitatea pot fi puternic influenţate de culorile cu care avem contact.

Suportul emoţional

Suportul emoţional oferit angajaţilor ar trebui să facă parte din cultura oricărei companii pentru că de acest aspect depinde performanţa oricărei persoane şi implicit a firmei.

Anxietatea după reîntoarcerea la birou nu este deloc de neglijat dacă ne dorim rezultate pozitive de la angajaţii noştri.

Pentru a înţelege cât mai bine cum şi-a pus amprenta pandemia COVID şi care sunt nevoile emoţionale ale angajaţilor, un bun instrument de lucru este sondajul de opinie, realizat fie individual, fie transmis electronic sub formă de chestionar.

 

Spor în toate!

Anca