Design și Management Proiect

Facilitățile spațiilor de birouri sunt un factor cheie de succes al organizațiilor contemporane. Prin conceptele de design și implementarea soluțiilor de fit out și mobilier urmărim în permanență performanța clienților, asigurând experiențe de calitate comunităților în care operează.

Astfel, soluțiile de arhitectură de interior pe care le propunem, prin organizarea spațiilor și realizarea compartimentărilor, instalațiile electro & ICT, HVAC, tavane și pardoseli plus design-ul spațiilor de lucru și al mobilierului, alături de identitatea vizuală, sunt aliniate cu viziunea și strategia organizației.

Echipa GreenForest formată din arhitecți, designeri, ingineri, account și project manageri are cunoștințele, abilitățile și experiența necesare ca alături de soluțiile de mobilier și fit out propuse să livreze spații de birouri care comunică stabilitate și încredere între parteneri, creștere și dezvoltare pentru oameni, respectiv suport pentru desfășurarea proceselor interne, cu un raport optim între costurile dotărilor inițiale ale spațiilor și costurile de operare ulterioare ale organizațiilor beneficiare.

Echipa

More Members: