GreenForest

De la lansarea pe piaţă în anul 1992, compania GreenForest s-a impus ca unul dintre cei mai importanţi producători şi dezvoltatori de amenajări cu mobilier pentru birou din România.

Prin investiţii permanente în cele mai moderne tehnologii, mizând pe competenţa angajaţilor săi şi adaptându-se permanent la cerinţele pieţei, GreenForest şi-a diversificat continuu portofoliul produselor de mobilier pentru birou şi a dezvoltat proiecte speciale în domeniul industrial, hotelier, comercial, educaţional şi naval.

Unitatea de producţie GreenForest are o suprafaţă de trei mii de metri pătraţi şi este situată în Timişoara. Procesul de fabricaţie se bazează pe centre de prelucrare cu comandă numerică, ceea ce are ca rezultat unul din principalele avantaje competitive GreenForest - flexibilitatea în realizarea proiectelor de amenajare mijlocii şi mari.

Garanţia calităţii este dată de certificarea sistemului calităţii conform standardului ISO 9001 de către institutul german DQS.

Responsabilitatea faţă de mediu şi preocuparea pentru dezvoltare durabilă este recunoscută prin Certificarea Sistemului de Management al Mediului conform standardului ISO 14001.