UN PORTOFOLIU COMPLET DE PRODUSE ȘI SERVICII ADAPTAT
NEVOILOR
DESIGNERILOR, ARHITECȚILOR ŞI MEDIULUI DE AFACERI.

For a Great Office Experience.

Peste 200.000 de
posturi de lucru livrate
5000 clients across
European countries
Peste 120
de angajați
Peste 3000 unități
capacitate lunară

Brandul tău

Este consolidat prin experiențele de design excepționale și serviciile personalizate oferite la nivel global de către GREENFOREST. Suntem partenerul tău inovator, concentrat pe facilitarea dezvoltării durabile a afacerii tale.

Valori

Promovarea stării de bine și a performanței individuale reprezintă o valoare fundamentală pentru GreenForest. Aceasta se realizează prin furnizarea de produse de mobilier de calitate și prietenoase cu mediul, fundamentate pe principii de ergonomie și sustenabilitate.

Expertiză

GreenForest reprezintă alegerea potrivită pentru a-ți crea spații de lucru optimizate. Ne bazăm pe cercetarea noastră în domeniul ergonomiei, mobilierul de calitate şi designul minuțios, astfel încât să-ți oferim o experiență de excepție la birou.

Viitor

La GreenForest, viitorul se conturează printr-o atenție sporită asupra designului de produse și spații, orientat către nevoile utilizatorilor, precum și prin investiții în cercetarea ergonomică, asigurând un viitor plin de inspirație pentru mediul de lucru.

Soluții
centrate pe utilizator

Produse, servicii, asistență

Soluțiile de design centrate pe utilizatorul spațiului de lucru, plasează oamenii în centrul procesului creativ, rezultând în produse, spații și experiențe care îmbunătățesc experiența în utilizare și satisfacție a beneficiarilor. Această abordare duce la soluții care pot rezona profund cu elementul uman, promovând o lume mai prietenoasă și armonioasă.

Before
After

Sustenabilitate
Sustenabile

Forma urmează funcția

Sustenabilitatea, prin produse bine concepute, reprezintă un angajament față de practicile prietenoase cu mediul. Produsele GreenForest sunt create cu un impact minim asupra mediului, promovând conservarea pe termen lung a resurselor și grija față de planetă şi generațiile viitoare.

Forța
Sinergiei

PREȚUIM PARTENERIATELE

Parteneriatele noastre sunt importante, încurajăm colaborarea, încrederea și progresul comun. Prin aprecierea acestor relații, cultivăm un viitor promițător construit pe respect reciproc, susținere și căutarea succesului comun.

Împărtășim Experiențele Noastre

SUNTEM MÂNDRI SĂ FIM AICI
& CONTINUĂM CĂLĂTORIA

În fiecare concept de design, prioritizăm oamenii și nevoile lor, promovând proiecte competitive care stimulează interacțiunea ideilor între indivizi și oferă un sentiment de bunăstare într-un mod mai sustenabil.

Păstrăm
Legătura

CONTACTEAZĂ-NE:
Timișoara 300133, România
bd. Simion Bărnuțiu nr. 28
+40 256 490284, +40 256 226621
office@greenforest.ro
București 011469 România,
Galeria World Trade Center, piața Montreal nr. 10
+40 212 306060, +40 318 054123
bucuresti@greenforest.ro
Cluj Napoca 400237, România
str. Septimiu Mureșan nr. 5-7
+40 364 737182
cluj@greenforest.ro