Colecția Quadro


Colecția Quadro raspunde nevoilor unui post de lucru actual fiind caracterizată printr-un raport optim între funcționalitate și resursele înglobate. Birourile individuale și posturile de lucru tip share desk sunt soluții potrivite atât pentru mobilarea unor spații de birouri de dimensiuni reduse, inclusiv “home office”, cât si pentru amenajarea unor spații ample de tip “open space”. Design-ul minimalist, calitatea, eficiența folosirii resurselor și funcționalitatea sunt principiile de sustenabilitate care au stat la baza dezvoltării colecției Quadro.

Colecția Movi


Movi, dezvoltat de GreenForest, este un program de mobilier pentru birou reglabil pe înălţime de tip sit-sit. Pentru o poziţie sănătoasă la birou, cu spor la lucru, ajustarea înălţimii biroului este hotărâtoare. Chiar dacă avem un scaun cu ergonomie foarte bună, în momentul în care înălţimea blatului de lucru nu este potrivită, postura de lucru este inadecvată. Pentru mai multe detalii vezi şi articolul: MOVI by GreenForest – experienţa adaptării postului de lucru.
MOVI este de asemenea biroul care se adaptează stilului şi stării personale prin varietatea cromatică oferită, pentru mai multe detalii vezi şi articolul: MOVI by GreenForest – creează si adaptează starea.

Colecția ErgoPlus

ErgoPlus este un program de mobilier de birou dezvoltat de GreenForest cu precădere pentru spațiile largi de tip “open space”. La ErgoPlus, accentele sunt puse pe funcționalitate, design și diverse soluții pentru asigurarea intimității și îmbunătățirea acusticii la nivelul postului de lucru. ErgoPlus este de asemenea o opțiune potrivită pentru amenajarea cu mobilier a posturilor de lucru de tip mobil – rotativ – shared workspace.
Programul de mobilier ErgoPlus oferă o paletă foarte largă de posturi de lucru pentru birouri. Astfel, se regăsesc în această colecţie birouri individuale simple sau cu extensie retur ori banchetă, posturi de lucru grupate de două, trei până la patru persoane şi posturi de lucru grupate cu corpuri de depozitare sau banchete integrate.

Colecția ErgoGreen

Programul ErgoGreen a fost dezvoltat urmărind principii eco-design în cadrul programului “Danube-PIE- Product Innovation through Eco-design in the Danube region”, regăsindu-se astfel preocuparea GreenForest pentru dezvoltare durabilă prin protejarea, susţinerea şi îmbunătăţirea capitalului uman, natural şi financiar pentru viitor.
Structura metalică reglabilă în înălțime pentru masa de lucru, așa cum este cea din programului ErgoGreen, reprezintă un element esențial pentru asigurarea unui post de lucru, masă plus scaun, care să răspundă complet principiilor ergonomice.

Colecția Ergo

Programul Ergo este flexibil și creativ, permițând multiple opțiuni de permutare și îmbinare între diversele sale componente. Prin toate aceste calități, se pretează ideal la amenajarea spațiilor mari, deschise, și oferă un cadru adecvat muncii în echipă.
Principiile ergonomice sunt urmărite cu consecvență. Expresia lor cea mai clară apare în opțiunea înlocuirii picioarelor obișnuite cu cele metalice. Adoptarea acestei soluții permite reglarea înălțimii biroului, amplifică impresia de spațialitate în orice incintă și oferă utilizatorului mai multă libertate de mișcare.

Colecția WoodLine

WoodLine este o colecție caracterizata prin design-ul deosebit oferit de lemnul masiv din structura birourilor. Astfel, birourile individuale sunt o opțiune potrivită și pentru amenajarea spațiilor pentru poziții executive iar opțiunea de posturi de lucru tip sharedesk poate fi folosită la amenajarea spațiilor deschise – open space cu caracter special.
Noblețea lemnului și forma structurii oferă o notă arhitecturală aparte spațiilor amenajate cu colecția WoodLine.

Colecția Top

Programul de mobilier directorial Top dezvoltat de GreenForest are ca elemente specifice finsajul de furnir realizat în propria unitate de producţie şi structura metalică aluminiu polish, marca Wagner, structură care a obţinut premiul internaţional de design Red Dot.
Furnirul suprafeţei de lucru sigură şi o experienţă senzorială plăcută determinată de contactul cu suprafaţa unui material natural, respectiv lemn.

Colecția Inno

Inno este un program de mobilier directorial cu un design contemporan minimalist, caracterizat prin linii drepte și forme simple. Programul se evidențiază prin design, materiale și tehnologie, elementele distinctive fiind rezultate din combinația dintre plăcile aglomerate de lemn, inox și sticlă sablată.
Soluțiile pentru depozitare oferite de programul Inno sunt variate, începând de la biblioteca cu spațiu de expunere flexibil, comodele care pot avea și funcția de încorporare a unui minibar și a unui seif, până la corpurile modulare cu uși de PAL sau sticlă.
Facilitatea întâlnirilor, prezentărilor sau a muncii în echipă este asigurată prin diversitatea meselor de discuții și întâlniri, pentru 4, 8, 12, 18 persoane. Mesele de discuții sunt concepute pentru a putea fi folosite ca peninsulă a biroului la discuțiile purtate în jurul mesei de lucru sau pentru a fi poziționate independent, creând astfel o atmosferă plăcută și relaxată.

Colecția Elite

Programul Elite, componentă a gamei de mobilier directorial GreenForest, este o excelentă alegere pentru cei care apreciază designul modern, calitatea materialelor şi tehnologia de vârf. Prin birouri, mese de discuţii, mese de consiliu şi biblioteci, programul Elite se adaptează oricărui spaţiu de tip directorial.
Combinaţia modernă între lemn, aluminiu şi sticla Krizette, finisajul impecabil, designul special al picioarelor şi accesoriile de calitate conferă programului Elite o eleganţă aparte şi o senzaţie amplificată de spaţialitate.

Colecția Work

Design elegant și actual pentru o linie clasică de mobilier de birou. Inserția cu o mare diversitate de culori din MDF vopsit diferențiază și actualizează forma care urmărește funcția.
Birourile individuale și sharedesk ale colecției Work acoperă întreaga paletă de utilizare a birourilor, de la spații individuale, inclusiv home office, birouri deschise până la spații executive care urmăresc eficiența.

Colecția SitStand KDI