Soluții

Mobilier de birou

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-greenforest Soluții
Mobilierul de birou GreenForest înglobează experiența, progresul și inovațiile companiei în cei peste 25 de ani atât de pe piața din România cât și de pe alte piețe europene. Mobilierul produs de GreenForest este caracterizat prin simplitate asigurând soluții calitative la niveluri de costuri accesibile bugetelor oricărei companii.

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-sedus Soluții
Soluțiile pentru birouri Sedus, cu accent pe mobilier și scaune, sunt din categoria produselor premium asigurând dotarea birourilor la cele mai înalte standarde de calitate. Sedus se regăsește în top 10 cei mai importanți producători europeni de mobilier pentru birou.

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-fantoni Soluții
Fantoni se regăsește în top 3 cei mai importanți producători de mobilier de birou din Italia fiind o marcă consacrată internațional pentru soluțiile inovative și de design din “lumea” birourilor. Designul inovativ se regăsește și în soluțiile Fantoni de compartimentare și acustică pentru spațiile de birouri.

Scaune de birou

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-topstar2 Soluții
Detalii

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-topstar Soluții  Parteneriatele GreenForest consacrate pentru scaune de birou cu Topstar Germania și LD Seating Cehia precum și cu Softline Danemarca pentru elemente tapițate de tip “soft seating” asigură soluții complementare mobilierului de birou GreenForest prin calitate, ergonomie și accesibilitate ca buget.

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-wagner2 Soluții
Detalii

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-wagner Soluții  Marca germană premium Wagner din portofoliul GreenForest oferă atât scaune de birou cât și alte soluții de tip “soft seating” pentru birouri iar marca coreeană Patra oferă scaune inovative certificate internațional conform cu toate standardele importante de caliatate și ergonomie din Europa, Statele Unite, Asia sau Australia.

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-sedus Soluții
Detalii

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-sedus Soluții  Soluțiile pentru birouri Sedus, cu accent pe mobilier și scaune, sunt din categoria produselor premium asigurând dotarea birourilor la cele mai înalte standarde de calitate. Sedus se regăsește în top 10 cei mai importanți producători europeni de mobilier pentru birou.

detalii>>

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-patra2 Soluții
Detalii

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-patra Soluții  Scaune de birou Patra detalii >>

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-ldseating2 Soluții
Detalii

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-ldseating Soluții  Scaune de birou LD Seating detalii >>

 

.

Scaune cafeteria & soft seating

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-infiniti Soluții
GreenForest - mobilier de birou sol-logo-pedrali Soluții
GreenForest - mobilier de birou sol-logo-softline Soluții
GreenForest - mobilier de birou sol-logo-gaber Soluții
GreenForest - mobilier de birou sol-logo-quinty Soluții

Compartimentări și camere acustice

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-bamer Soluții
Detalii

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-bamer Soluții  La soluțiile de compartimentare cu sticlă Fantoni se mai adaugă soluțiile BAMER caracterizate de design minimalist și elegant, calitate precum și accesibilitate ca buget.

detalii>>

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-fantoni Soluții
Detalii

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-fantoni Soluții  Fantoni se regăsește în top 3 cei mai importanți producători de mobilier de birou din Italia fiind o marcă consacrată internațional pentru soluțiile inovative și de design din “lumea” birourilor. Designul inovativ se regăsește și în soluțiile Fantoni de compartimentare și acustică pentru spațiile de birouri.
detalii>>

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-geze Soluții
Detalii

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-geze Soluții  GreenForest este distribuitor autorizat pentru produse Geze.

detalii>>

Pardoseli

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-desso Soluții
Detalii

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-desso Soluții  În ceea ce privește soluțiile pentru pardoseli principalele produse promovate de GreenForest sunt DESSO Olanda pentru mochete și DLW Flooring Germania pentru pardoseli vinyl.
detalii >>

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-dlw Soluții
Detalii

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-dlw Soluții  În ceea ce privește soluțiile pentru pardoseli principalele produse promovate de GreenForest sunt DESSO Olanda pentru mochete și DLW Flooring Germania pentru pardoseli vinyl.

detalii>>

Electro & ICT

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-evisual Soluții
Detalii

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-evisual Soluții  GreenForest deține propriile produse de digital signage marca e-Visual.
detalii>>

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-kramer Soluții
Detalii
 

.[/vc_column_text]

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-bachmann Soluții
Detalii

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-bachmann Soluții  GreenForest este distribuitor autorizat pentru produse Bachmann.
detalii>>

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-kramer Soluții
Detalii

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-kramer Soluții  GreenForest este distribuitor autorizat pentru produse Kramer.

detalii>>

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-lg Soluții
Detalii

GreenForest - mobilier de birou sol-logo-lg Soluții  GreenForest este distribuitor autorizat pentru produse LG Business Solutions.

detalii>>