Soluții

Mobilier de birou


Mobila de birou GreenForest înglobează experiența, progresul și inovațiile companiei în cei peste 25 de ani atât de pe piața din România cât și de pe alte piețe europene. Mobilierul produs de GreenForest este caracterizat prin simplitate asigurând soluții calitative la niveluri de costuri accesibile bugetelor oricărei companii.


Soluțiile pentru birouri Sedus, cu accent pe mobilier și scaune, sunt din categoria produselor premium asigurând dotarea birourilor la cele mai înalte standarde de calitate. Sedus se regăsește în top 10 cei mai importanți producători europeni de mobilă pentru birou.


Fantoni se regăsește în top 3 cei mai importanți producători de mobilă de birou din Italia fiind o marcă consacrată internațional pentru soluțiile inovative și de design din “lumea” birourilor. Designul inovativ se regăsește și în soluțiile Fantoni de compartimentare și acustică pentru spațiile de birouri.

Scaune de birou

sol logo topstar2
Detalii

Parteneriatele GreenForest consacrate pentru scaune de birou cu Topstar Germania și LD Seating Cehia precum și cu Softline Danemarca pentru elemente tapițate de tip “soft seating” asigură soluții complementare mobilierului de birou GreenForest prin calitate, ergonomie și accesibilitate ca buget.

sol logo wagner2
Detalii

Marca germană premium Wagner din portofoliul GreenForest oferă atât scaune de birou cât și alte soluții de tip “soft seating” pentru birouri iar marca coreeană Patra oferă scaune inovative certificate internațional conform cu toate standardele importante de caliatate și ergonomie din Europa, Statele Unite, Asia sau Australia.

sol logo sedus
Detalii

Soluțiile pentru birouri Sedus, cu accent pe mobilier și scaune, sunt din categoria produselor premium asigurând dotarea birourilor la cele mai înalte standarde de calitate. Sedus se regăsește în top 10 cei mai importanți producători europeni de mobilier pentru birou.

detalii>>

sol logo patra2
Detalii

Scaune de birou Patra detalii >>

sol logo ldseating2
Detalii

Scaune de birou LD Seating detalii >>

 

.

Scaune cafeteria & soft seating

sol logo infiniti
sol logo pedrali
sol logo softline
sol logo gaber
sol logo quinty

Compartimentări și camere acustice

sol logo bamer
Detalii

La soluțiile de compartimentare cu sticlă Fantoni se mai adaugă soluțiile BAMER caracterizate de design minimalist și elegant, calitate precum și accesibilitate ca buget.

detalii>>

sol logo fantoni
Detalii

Fantoni se regăsește în top 3 cei mai importanți producători de mobilier de birou din Italia fiind o marcă consacrată internațional pentru soluțiile inovative și de design din “lumea” birourilor. Designul inovativ se regăsește și în soluțiile Fantoni de compartimentare și acustică pentru spațiile de birouri.
detalii>>

sol logo geze
Detalii

GreenForest este distribuitor autorizat pentru produse Geze.

detalii>>

Pardoseli

sol logo desso
Detalii

În ceea ce privește soluțiile pentru pardoseli principalele produse promovate de GreenForest sunt DESSO Olanda pentru mochete și DLW Flooring Germania pentru pardoseli vinyl.
detalii >>

sol logo dlw
Detalii

În ceea ce privește soluțiile pentru pardoseli principalele produse promovate de GreenForest sunt DESSO Olanda pentru mochete și DLW Flooring Germania pentru pardoseli vinyl.

detalii>>

Electro & ICT

sol logo evisual
Detalii

GreenForest deține propriile produse de digital signage marca e-Visual.
detalii>>

sol logo bachmann
Detalii

GreenForest este distribuitor autorizat pentru produse Bachmann.
detalii>>

sol logo kramer
Detalii

GreenForest este distribuitor autorizat pentru produse Kramer.

detalii>>

sol logo lg
Detalii

GreenForest este distribuitor autorizat pentru produse LG Business Solutions.

detalii>>