Birouri cu picior rectangular ajustabil MBA

Birou inaltime ajustabila MBA
Selectează produsul: MBA 120MBA 140MBA 160

Biroul reglabil sit-sit Movi este o soluţie potrivită atât pentru posturi de lucru individuale cât şi pentru spaţii ample unde se pot grupa birourile. Pentru a fi utilă ajustarea individuală, este recomandabil ca fiecare post de lucru să aibă propria structură independentă. Piciorul metalic rectangular cu reglare între 70 şi 85 cm şi secţiune pătrat de 50x50 mm este una din cele două opţiuni de design.

Mobilier de birou reglabil Movi

Pagina 1 din 1
h3
h3
h3

Movi, dezvoltat de GreenForest, este un program de mobilier pentru birou reglabil pe înălţime de tip sit-sit. Pentru o poziţie sănătoasă la birou, cu spor la lucru, ajustarea înălţimii biroului este hotărâtoare. Chiar dacă avem un scaun cu ergonomie foarte bună, în momentul în care înălţimea blatului de lucru nu este potrivită, postura de lucru este inadecvată. Pentru mai multe detalii vezi şi articolul: MOVI by GreenForest – experienţa adaptării postului de lucru.

Movi este de asemenea biroul care se adaptează stilului şi stării personale prin varietatea cromatică oferită, pentru mai multe detalii vezi şi articolul: MOVI by GreenForest – creează si adaptează starea.

Urmăriţi colecţia în ansamblu, cu amplasarea produselor în ambient, navigând în meniu la Colecții/Mobilier/Movi sau dați click aici: Colecția Movi.