Mai mult de 4 posturi de lucru tip sharedesk

Mai mult de 4 posturi de lucru tip sharedesk Ergoplus
Selectează produsul: 420 cm560 cm

Ansamblurile de mobilier pentru birou mai mari de patru posturi de lucru tip share desk pot fi folosite în configurarea amenajărilor cu mobilier de birou din spaţiile open space. Acest ansamblu de mobilier poate fi folosit ca produs de sine stătător sau poate fi accesorizat cu diverse variante de panouri separatoare realizate din PAL melaminat, MDF vopsit, plexiglass şi tapiţerie. Panourile au ca funcţie principală asigurarea intimităţii, iar în unele situaţii pot îmbunătăţi şi acustica zonei.

Mobilier de birou operativ Ergoplus

Pagina 2 din 3
h3
h3
h3

ErgoPlus este un program de mobilier de birou dezvoltat de GreenForest cu precădere pentru spațiile largi de tip "open space". La ErgoPlus, accentele sunt puse pe funcționalitate, design și diverse soluții pentru asigurarea intimității și îmbunătățirea acusticii la nivelul postului de lucru. ErgoPlus este de asemenea o opțiune potrivită pentru amenajarea cu mobilier a posturilor de lucru de tip mobil - rotativ - shared workspace.

Programul de mobilier ErgoPlus oferă o paletă foarte largă de posturi de lucru pentru birouri. Astfel, se regăsesc în această colecţie birouri individuale simple sau cu extensie retur ori banchetă, posturi de lucru grupate de două, trei până la patru persoane şi posturi de lucru grupate cu corpuri de depozitare sau banchete integrate.