Posturi de lucru tip bench

Posturi de lucru tip bench Ergoplus
Selectează produsul: EPB1L 160EPB2L 320

Posturile de lucru de tip bench, pe lângă avantajul că au un spaţiu de depozitare în zona de lucru, mai oferă şi posibilitatea unor interacţiuni informale cu vizitatorii în această zonă, fără a fi nevoie de un scaun suplimentar. Acest tip de mobilier pentru birou cu bench în zona de lucru poate fi folosit atât în spaţii individuale cât şi în spaţii comune de tip open space ca produs de sine stătător sau poate fi accesorizat cu diverse variante de panouri separatoare realizate din PAL melaminat, MDF vopsit, plexiglass şi tapiţerie. Panourile au ca funcţie principală asigurarea intimităţii iar în unele situaţii pot îmbunătăţi şi acustica zonei.

Mobilier de birou operativ Ergoplus

Pagina 3 din 3
h3
h3
h3

ErgoPlus este un program de mobilier de birou dezvoltat de GreenForest cu precădere pentru spațiile largi de tip "open space". La ErgoPlus, accentele sunt puse pe funcționalitate, design și diverse soluții pentru asigurarea intimității și îmbunătățirea acusticii la nivelul postului de lucru. ErgoPlus este de asemenea o opțiune potrivită pentru amenajarea cu mobilier a posturilor de lucru de tip mobil - rotativ - shared workspace.

Programul de mobilier ErgoPlus oferă o paletă foarte largă de posturi de lucru pentru birouri. Astfel, se regăsesc în această colecţie birouri individuale simple sau cu extensie retur ori banchetă, posturi de lucru grupate de două, trei până la patru persoane şi posturi de lucru grupate cu corpuri de depozitare sau banchete integrate.