Extensii retur birou

Extensii - retur Ergoplus
Selectează produsul: 100 cm

Extensia retur birou este un element de mobilier care extinde suprafaţa de lucru a biroului şi poate fi în acelaşi timp un element de diferenţiere al liderilor de echipă faţă de alte posturi de lucru amenajate cu mobilier de birou operativ. Extensia retur a mesei de birou amplifică de asemenea spaţiul de lucru personal al utilizatorului.

Mobilier de birou operativ Ergoplus

Pagina 1 din 3
h3
h3
h3

ErgoPlus este un program de mobilier de birou dezvoltat de GreenForest cu precădere pentru spațiile largi de tip "open space". La ErgoPlus, accentele sunt puse pe funcționalitate, design și diverse soluții pentru asigurarea intimității și îmbunătățirea acusticii la nivelul postului de lucru. ErgoPlus este de asemenea o opțiune potrivită pentru amenajarea cu mobilier a posturilor de lucru de tip mobil - rotativ - shared workspace.

Programul de mobilier ErgoPlus oferă o paletă foarte largă de posturi de lucru pentru birouri. Astfel, se regăsesc în această colecţie birouri individuale simple sau cu extensie retur ori banchetă, posturi de lucru grupate de două, trei până la patru persoane şi posturi de lucru grupate cu corpuri de depozitare sau banchete integrate.