Birouri individuale

Birouri individuale Ergoplus
Selectează produsul: 120 cm140 cm160 cm200 cm

Birourile individuale ErgoPlus sunt soluţia potrivită de mobilier atât pentru spaţii mici destinate unui grup mai restrâns de oameni, cât şi pentru birourile coordonatorilor – middle managementului din spaţiile largi de tip open space. Masa de birou poate fi folosită ca produs de sine stătător sau poate fi accesorizată cu mască frontală – modesty panel, realizată din PAL melaminat, MDF vopsit, plexiglass sau metal. Masca de birou are ca funcţie de bază asigurarea intimităţii utilizatorului.

Mobilier de birou operativ Ergoplus

Pagina 1 din 3
h3
h3
h3

ErgoPlus este un program de mobilier de birou dezvoltat de GreenForest cu precădere pentru spațiile largi de tip "open space". La ErgoPlus, accentele sunt puse pe funcționalitate, design și diverse soluții pentru asigurarea intimității și îmbunătățirea acusticii la nivelul postului de lucru. ErgoPlus este de asemenea o opțiune potrivită pentru amenajarea cu mobilier a posturilor de lucru de tip mobil - rotativ - shared workspace.

Programul de mobilier ErgoPlus oferă o paletă foarte largă de posturi de lucru pentru birouri. Astfel, se regăsesc în această colecţie birouri individuale simple sau cu extensie retur ori banchetă, posturi de lucru grupate de două, trei până la patru persoane şi posturi de lucru grupate cu corpuri de depozitare sau banchete integrate.