Retur cu usa rulou ERRU 95

(95X60X74H)

  • blat retur PAL de grosime 28 mm cu cant ABS 2 mm
  • carcasă PAL de grosime 19 mm
  • înălțimea returului egală cu a biroului
  • o poliță intermediară din PAL
  • ușă tip rulou culoare gri argintiu
Culori disponibile:
cadru metalic: alb, gri
materiale blat: alb, gri, albastru, mesteacăn, fag
culoare albculoare griculoare albastruculoare mesteacanculoare fag
Retur cu usa rulou ERRU 95, culori  alb, gri, albastru, mesteacan, fag
Schita retur cu usa rulou ERRU 95.

Mobilier de birou operativ Ergo

Pagina 2 din 2
h3
h3
h3

Ergonomia înseamnă crearea condițiilor pentru adaptarea optimă a omului la mediul său de muncă. Din preocupări de natură să asigure libertate și naturalețe mișcărilor operatorului uman, s-a născut Ergo, noua linie din cadrul gamei de mobilier operativ GreenForest. Programul de mobilier pentru birou Ergo asigură maximum de funcționalitate unui post de lucru și, în același timp, respectă legile naturale ale corpului omenesc.

Programul de mobilier Ergo este flexibil și creativ, permițând multiple opțiuni de permutare și îmbinare între diversele sale componente. Prin toate aceste calități, se pretează ideal la amenajarea spațiilor mari, deschise, și oferă un cadru adecvat muncii în echipă.

Amenajarea unui spațiu destinat relațiilor cu publicul este la îndemână atunci când ai la dispoziție un program cu un înalt grad de adaptare la mediul de lucru, așa cum este programul de mobilier pentru birou Ergo. Atmosfera primitoare îmbie la deschidere, comunicare și, implicit, apropie succesul.

Principiile ergonomice sunt urmărite cu consecvență. Expresia lor cea mai clară apare în opțiunea înlocuirii picioarelor obișnuite cu cele metalice. Adoptarea acestei soluții permite reglarea înălțimii biroului, amplifică impresia de spațialitate în orice incintă și oferă utilizatorului mai multă libertate de mișcare.